De vreemdste beroepen ter wereld 13
Saved Read later
Deel dit bericht

De vreemdste beroepen ter wereld

Als kind wordt je vaak gevraagd wat je wilt worden als je groot bent. Misschien wist jij al toen je jong was wat je wou worden, of misschien ben jij vandaag nog opzoek naar je ideale beroep. Als dat laatste het geval is, kan je hieronder wat inspiratie opdoen. Ik heb namelijk enkele leuke en originele beroepen voor jou op een rijtje gezet. Wie weet zit hier wel de baan van je leven tussen!

Professionele slaper

Een hotel in Finland heeft iemand aangenomen om de kwaliteit van hun bedden te testen. Deze ‘lucky bastard' doet dus niets anders dan slapen in comfortabele bedden, en krijgt hier nog betaald voor ook.  Zo mooi kan het leven zijn!

Slangenmelker

Dit beroep is niet voor iedereen weggelegd, en is ook niet zonder risico. Je kan er namelijk voor kiezen om slangenmelker te worden; dat houdt in dat je het gif uit slangen moet halen om het in potten te steken. Deze potten met gif wordt dan gebruikt om een antigif serum mee te maken. Het is misschien niet de leukste baan ter wereld, maar we mogen blij zijn dat iemand het wilt doen!

Bekijk ook:
De 10 meest huiveringwekkende wezens ooit gevangen op camera

Verf toezichter

Opzoek naar een makkelijke baan? Dan moet je in het Verenigd Koninkrijk zijn, want daar kan je betaald worden om toe te zien hoe verf droogt. Dit om te testen hoelang het duurt voor de verf droogt en om verandering in de textuur waar te nemen. Zo zie je maar, een baan hoeft niet altijd stressvol te zijn!

Professionele rouwer

In Zuidoost- Azië hecht men waarde aan een drukke begrafenis als teken van respect voor de overledene. Toch kan het voorvallen dat de overledene niet veel contact meer had met mensen. In dat geval kan je een professionele rouwer inhuren. Deze persoon wordt niet alleen betaald om de begrafenis bij te wonen, maar ook om er luidruchtig te wenen. Tja, wat moet je daar van denken?

Professionele knuffelaar

Dit beroep is absoluut één van de leukste beroepen uit de lijst. Als je iemand bent die graag knuffelt dan loont het de moeite om naar Japan te verhuizen, want daar kan je er namelijk je beroep van maken! Iemand die eenzaam is belt je dan op om hem/haar te komen knuffelen, en zelfs naast hem/haar te slapen.

Bekijk ook:
Video: Zo ziet de planeet Jupiter eruit

Duikende pizzabezorger

In Florida, Verenigde Staten bestaat er een onderwaterhotel. In dit hotel wordt er regelmatig pizza geleverd door een duikende pizzabezorger. Uiteraard wordt de pizza eerst goed beschermd in een waterdichte doos. Van een origineel beroep gesproken!

Bekijk ook

2.1k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.