Saved Read later
Deel dit bericht

De gekste dingen die mensen deden uit liefde

Liefde is mooi, liefde is zalig, maar liefde kan ons soms ook gekke dingen laten doen. Soms zien we iemand zo graag, dat we er echt de gekste dingen voor over hebben. Hieronder vind je de 5 gekste en vreemdste dingen die mensen deden uit liefde! Hoe ver ga jij voor liefde?

1. Liefde is: voor altijd en eeuwig

Liefde is: voor altijd en eeuwig 19

Loslaten is soms moeilijk. Dat kan de radioloog Carl Tanzler beamen.  In 1930 werd Tanzler hopeloos verliefd op zijn patiënte Maria Elena Milagro de Hoyos. Hij bleef vechten om haar leven te redden. Maar jammer genoeg mocht het niet baten. Toen de vrouw in 1931 stierf aan tuberculose was de man terneergeslagen. Hij besloot om haar graf te betalen en hij bezocht haar regelmatig. Op zich niets raar aan, maar 2 jaar later liep het uit de hand. De man was zo kapot van verdriet dat hij haar niet langer kon missen. Na 2 jaar had hij besloten dat hij Maria Elena bij zich wou hebben. Dus...hij nam haar lichaam mee naar huis en pas 7 jaar later werd hij opgepakt voor de feiten.

2. Liefde is: originele cadeautjes geven

Liefde is: originele cadeautjes geven 20

Als je iemand graag ziet, dan verwen je hem of haar graag met een leuk cadeautje. Dat is de normaalste zaak van de wereld. Maar wat als dat cadeautje een tattoo is? Leuk! Niet helemaal, want ik hebt het niet over een cadeaubon van een leuke tattoozaak, maar over de afgesneden tattoo van je eigen arm. Absurd? Niet voor de 26 jarige Winona. Voor haar leek het een fantastisch idee om haar tattoo met een scalpel te verwijderen en zorgvuldig in een doos te bewaren. En alsof dat nog niet genoeg was, pakte ze hem mooi in en stuurde ze hem op naar haar ex. Liefde en waanzin ligt misschien dicht bij elkaar, maar in dit geval is het toch duidelijk waanzin als je het mij vraagt!

3. Liefde is: samen aan alle zorgen ontsnappen

Liefde is: samen aan alle zorgen ontsnappen 21

Dit voorbeeld doet mij denken aan een modern Romeo én Julia sprookje. Een hartverscheurend verhaal van Liu Guojiang en Xu Chaoqing die elkaar zo graag zagen, dat ze samen in afzondering zouden leven, omdat de wereld hun niet samen wou zien.

Liu en Xu werden verliefd in de jaren 50, Liu was toen 19 en Xu was een weduwe die meer als 10 jaar ouder was als hem.

Source: English.CNTV

De samenleving wou hen niet samen zien, dus besloten ze dat zij de samenleving ook niet meer nodig hadden. Ze vonden een grot waar ze samen in zouden leven.

Source: HoaxSlayer

Het leven in de grot was niet altijd even makkelijk. Het koppel werd ouder en Xu begon moeilijkheden te krijgen om te klimmen. Dus Liu spendeerde 50 jaar aan het maken van een trap met 6000 treden om het zijn vrouwtje makkelijker te maken. Als dat geen liefde is!

4. Liefde is: jezelf helemaal geven

Liefde is: jezelf helemaal geven 22

'Jezelf helemaal geven', nam Jordan Cardella iets te letterlijk. Jordan was nog altijd dolverliefd op zijn ex, maar het lukte maar niet om haar terug te krijgen. Radeloos als hij was, besloot hij om op zich te laten schieten. Hij vroeg aan zijn vriend of hij hem 3 keer wilden neerschieten, in de hoop dat dit zou leiden tot medelijden van zijn ex. Hoe het afliep?

Zijn ex-vriendin vond het natuurlijk absurd. Dus Jordan heeft zijn leven voor niets op het spel gezet! Gelukkig heeft zijn vriend maar één keer geschoten en kwam hij er vrijwel ongedeerd vanaf. Maar niet helemaal: want er stond nog een celstraf van 2 jaar te wachten voor hem (en zijn vriend)!

5. Liefde is: onbetaalbaar

Liefde is: onbetaalbaar 23

Wat geef je aan iemand die je graag ziet? Een diamant? Niet origineel genoeg volgens astronaut Roberts. Hij stal maanstenen met een waarde van 21 miljoen dollar. Toen ze hem vroegen waarom, zei hij: 'Ik deed het uit liefde, ik wou mijn geliefde tonen dat ik écht om haar gaf.' Romantisch? Niet echt! Wat bleek? De maanstenen waren niet  voor zijn vrouw, maar voor zijn 22-jarige liefde die hij amper 3 weken kende.

Deel dit bericht
Read later

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.