blank

Britse vrouw die vliegtuigdeur wilde openen

0 Shares

Niet handig, een 26-jarige Britse vrouw is veroordeeld tot twee jaar cel omdat zij tijdens een vlucht met een passagiersvliegtuig de toegangsdeur wilde openen. Het toestel van de maatschappij Jet2 was vanuit London op weg naar het Turkse Dalaman maar keerde terug naar Groot-Britannië onder begeleiding van straaljagers van de gealarmeerde luchtmacht.

Onder invloed van alcohol en medicijnen

De rechtbank in Chelmsford (Engeland) achtte de vrouw schuldig aan het in gevaar brengen van een vlucht en voor het aanvallen van een van de bemanningsleden. De stewardess raakte licht gewond toen ze wilde voorkomen dat de vrouw de deur van het vliegtuig wilde openen.

In de rechtbank verklaarde de vrouw dat ze een black-out had welke volgens haar was veroorzaakt door haar alcohol- en medicijngebruik. Ze verklaarde ook dat ze zich niets meer kon herinneren van het incident, wel bekende ze haar schuld.

Gelopen schade 

Het drama vond plaats in juni 2019. Tijdens het incident werd er gevreesd voor een kaping waardoor het vliegtuig terugkeerde naar de luchthaven London-Stansted onder begeleiding van de gealarmeerde luchtmacht. De vliegtuigmaatschappij schat de gelopen schade op ruim 100.000 euro. De directeur van Jet2, Steve Heapy, noemde de actie van de vrouw ‘één van de ernstigste incidenten met passagiers die we ooit hebben meegemaakt’.

Leave A Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

blank Trending
blank Opinie
blank Quizzen
blank Toplijstjes

Inloggen

Of met je gebruikersnaam:

Wachtwoord vergeten?

Heb je nog geen account? Registreren

Wachtwoord vergeten?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Inloggen

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.