Boze werknemer rijdt met truck over peperdure Ferrari 14
© Carscoops
Saved Read later
Deel dit bericht

Boze werknemer rijdt met truck over peperdure Ferrari

Ben je ooit wel eens zo boos geweest op je baas, dat je gewoon even zin had om iets te vernielen? Een Amerikaanse vrachtwagenchauffeur wel. De werknemer werd ontslagen door zijn baas, en heeft als reactie daarop met zijn truck over de baas zijn Ferrari GTC4 Lusso gereden.

Ferrari verwoest

De vrachtwagenchauffeur werd volgens Carscoops vier dagen vóór het incident aangenomen bij het bedrijf. Na zijn eerste rit bleek hij toch niet de geschikte werknemer voor de functie. Anonieme bronnen melden dat de werknemer op een normale, nette manier is ontslagen en ook nog compensatie kreeg. Schijnbaar vond de werknemer dit niet genoeg, en moest hij ook nog over de peperdure Ferrari rijden.

Boze werknemer rijdt met truck over peperdure Ferrari 16

© Carscoops

Bewust kapot gemaakt

De werknemer had aan de eigenaar van het transportbedrijf of de Ferrari zijn eigendom was. De eigenaar had hem verteld dat dit inderdaad zijn auto was, waarop de werknemer antwoordde: ‘Dan zul je meemaken wat er gebeurt als je me bedondert'. Vervolgens stapte de werknemer in de vrachtwagen en reed hij met doorslippende wielen in de richting van de Ferrari. Als de Ferrari nieuw gekocht wordt heeft hij een waarde van 375.000 euro.

Bekijk ook:
NHS geeft bizar kijkje in onnodige 112-meldingen in Verenigd Koninkrijk

De eigenaar heeft hem nog proberen tegen te houden, en kwam hierbij bijna onder de truck terecht. Eerst heeft de truck de Ferrari geramd, daarna gaf hij nogmaals gas tot hij half bovenop de auto stond. De eigenaar heeft de politie gebeld, en de werknemer werd gearresteerd.

Deel dit bericht
Read later
Sandra Vernon

Hallo, ik ben Sandra! Ik ben 24 jaar en woonachtig in Zuid-Holland. Ik schrijf graag over criminaliteit, maar ook het gezinsleven, dieren, zorg en erotiek zijn voor mij geen onbekend terrein. In mijn vrije tijd lig ik het liefst in bed een serie te kijken, meestal crime of ziekenhuis gerelateerd. Heb je een interessant onderwerp waar je graag meer over leest? Stuur mij dan een berichtje!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.8k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.