Vermoord op vakantie 12
Saved Read later
Deel dit bericht

Vermoord op vakantie

Vakantie draait om rust en genieten. Je wilt ervaringen opdoen waar je voor de rest van je leven met plezier op terugkijkt. Je wilt herinneringen creëren die je later met trots aan je kleinkinderen kunt vertellen. Sommige mensen kregen die kans niet. Deze mensen gingen op vakantie en keerden nooit meer terug. Ze zullen de verhalen nooit aan hun kleinkinderen kunnen vertellen, want deze mensen werden vermoord op vakantie.

Marion Marinus

Deze vrouw van 55 jaar wilde na de zelfmoord van haar echtgenoot alles even vergeten door op reis te gaan naar de Dominicaanse Republiek. Op dit tropische eiland ontmoette ze via haar broer een man die zichzelf ‘Tarzan’ noemt. Ze was meteen verliefd op Tarzan, ondanks dat hij haar constant om geld vroeg. Op 31 mei 2012 werd haar lichaam na een korte vermissing opgevist uit een kanaal. Ze had messteken in haar hoofd en lichaam en was vastgebonden met elektriciteitskabels. Tarzan en zijn ex-vriendin zijn aangehouden op verdenking van de moord, die gepleegd is uit hebzucht. Ze hadden haar geld en laptop in bezit.

Michael Lewis

De 23 jarige Michael Lewis uit Wales was in de zomer van 2019 met een vriendengroep naar Tenerife op vakantie gegaan. De jonge timmerman in opleiding wilde wat stoom afblazen na een productief maar hectisch jaar. Toen hij na een avondje stappen wat te eten wilde halen voor zichzelf en zijn vrienden ging het mis. Hij werd op straat aangevallen en zwaar mishandeld. Hij overleed twee dagen later aan ernstig hersenletsel in het ziekenhuis. Zijn ouders waren meteen overgevlogen om bij hem te kunnen zijn, zij zagen hem zijn laatste adem uitblazen op het eiland waar de jongen kort daarvoor nog vakantie vierde. Er zit een verdachte vast op verdenking van betrokkenheid bij zijn dood.

Bekijk ook:
De leukste bestemmingen voor een groepsreis

Miriam Beelte

Miriam Beelte was een Duitse rugzaktoeriste die in Thailand op gruwelijke wijze werd vermoord. In maart 2019 vertrok ze naar het eiland Ko Sichang om te genieten van de natuur en cultuur van het Thaise eiland. Ze zal er nooit meer levend vertrekken. Ze kwam onderweg een man tegen die haar om seks vroeg. Toen ze dat weigerde en dreigde om de politie te bellen ging de man door het lint. Hij verkrachtte haar en sloeg haar daarna dood met een steen. Na de moord verborg hij haar lichaam achter een rots en bedekte het met bladeren. Niet lang daarna vond een voorbijganger het lichaam van Miriam en belde de politie. De dader kon niet veel later worden opgepakt. Hij bekende de moord, die hij gepleegd zou hebben onder invloed van methamfetamine.

https://www.youtube.com/watch?v=0q7R-5J15-Q

Michael en Thelma King

Dit Amerikaanse echtpaar verbleef in een luxe resort op Sint Maarten. De vijftigers genoten in de zomer van 2012 van een vakantie op een prachtig strand tussen palmbomen. Maar het genieten was van korte duur. Ze werden overvallen en op stoelen vastgebonden door een verdachte die inmiddels is veroordeeld voor de dubbele moord die hij op zijn geweten heeft. Hij besloot namelijk om het echtpaar af te slachten, ondanks het feit dat ze vastgebonden en weerloos waren en hij alle bezittingen al had afgenomen. Thelma werd zwaar verminkt op een stoel aangetroffen, Michael lag naast haar, naast een omgevallen stoel.

Deel dit bericht
Read later
Avatar foto
Mike

Ik ben Mike, een gepassioneerd schrijver met een brede interesse. Ik heb een aantal boeken geschreven, maar tegenwoordig hou ik me vooral bezig met het schrijven van korte verhalen, blogs en artikelen.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.7k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.