Bizarre toilet robot reinigt je toilet 12
Saved Read later
Deel dit bericht

Bizarre toilet robot reinigt je toilet

Tegenwoordig zie je de leukste en vernuftige gadgets voorbij komen, maar het kan ook een stapje te ver gaan. Bijvoorbeeld een toilet robot om het toilet te reinigen.

Toilet schoonmaken een stinkend klusje

Voor weinig mensen is het toilet schoonmaken leuk om te doen. Een beetje hulp tijdens deze stinkende klus is niet verkeerd. Deze robot helpt je dit vieze karweitje te klaren, al vraag je je wel af of je het niet beter zelf kunt doen. Het is namelijk een kostbare robot om aan te schaffen.

De toilet robot kost 399 dollar. Je zet de robot vast tussen de bril en de toiletpot, je moet wel een beetje geduld hebben want snel is hij niet. Voordeel is dat je niet met je hoofd boven de pot hoeft te hangen, en je in de tussentijd iets anders schoon kunt maken. Na het reinigen van de toiletpot zet je de robot weer in de standaard.

Bekijk ook:
Vaarwel vieze kattenbak: Ontdek de Zedar K900, de ultieme oplossing voor een schone kattenbak

Aparte reclame

Wanneer je de video ziet denk je dat je te maken hebt met een grap, maar niets is minder waar. De video van de Altan Robotech is de originele video waarmee reclame wordt gemaakt voor de toilet robot. Het komt een beetje vreemd over om een reclame te zien van een robot die je toilet kan reinigen.

Eenvoudig is het niet om een toilet robot op een leuke manier in de markt te zetten. Het is niet de bedoeling om een ranzige pot te zien waar de poep tegen de randen aan zit, toch is het gelukt om een leuke promo te maken van de robot. Als je er een hekel aan hebt om een vieze borstel te hebben staan in je toilet is de robot een uitkomst. Al is het wel een absurde manier om een toilet robot te promoten.

1.4k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.