greta thunberg
Poll bekijken
Saved Read later
Deel dit bericht

Deze bizarre theorie over Greta Thunberg geeft je kippenvel

Greta Thunberg was de afgelopen dagen weer in het nieuws tijdens een massaal klimaatprotest, waarbij ze meteen van de gelegenheid gebruik maakte om de situatie in Gaza te veroordelen. De jonge Zweedse klimaatactiviste werd daarop bruut onderbroken door een activist die het daar niet mee eens was. Wij hebben iets anders gehoord over Greta Thunberg en deze theorie is een stuk beangstigender dan haar gezichtsuitdrukkingen wanneer ze op een podium staat.

Greta Thunberg komt uit de toekomst

Er gaat namelijk een theorie rond dat Greta Thunberg een tijdreiziger is. Ze zou niet alleen het verleden en heden onveilig maken, maar ook de onze toekomst krijgt te maken met een boze Greta, die met lede ogen aanschouwt hoe het klimaat over een tijdje de complete mensheid verwoest. Greta is dus een meisje met een missie, die net zoals The Terminator vanuit de toekomst naar het verleden is gereisd. Haar missie is echter het redden van de wereld, als we deze theorie moeten geloven.

Volgens een complottheorie pakt Greta dus regelmatig de trein, ruimteschip of ander voertuig om te reizen naar een bepaald jaartal. Mensen die deze theorie geloven hebben bewijs. Er circuleert namelijk een foto op internet rond waarop Greta 120 jaar geleden aan het chillen was op een plek waar ze met hout en goud in de weer was. Ontbossing was toen ook al aan de orde, dus het is niet vreemd dat de Zweedse activiste ook op die plek haar gezicht liet zien.

The Thunminator

Elk normaal denkend mens weet dat dit uiteraard onmogelijk is en dat het meisje op de bovenstaande zwart/wit foto gewoon een slachtoffer van kinderarbeid is dat toevallig op The Thunminator lijkt. Greta Thunberg werd na het verschijnen van de foto op internet het mikpunt van spot. Er zijn echter mensen die geloven dat zij een Goddelijke status verdient en door het universum is gezonden om de wereld te redden.

De gelijkenis is echter treffend. Het meisje dat ruim 120 jaar geleden in een goudmijn aan het werk was lijkt sprekend op Greta Thunberg. Volgens haar volgelingen pakte ze daarna een enkeltje toekomst om vol afgrijzen te zien hoe de wereld in de verdoemenis is geraakt. Vervolgens pakte ze dezelfde ufo naar 2023, het jaar waarin de start van de ondergang van het klimaat blijkbaar is begonnen. Misschien weet ze ook wel of Ajax ook nog te redden is. De volgende klimaatmars zullen we het haar vragen.

Poll Wat is jouw mening over Greta Thunberg?

Inspirerende activist27.5%
Geen podium bieden57.5%
Neutraal7.5%
Niet bekend met haar7.5%
📊 Bekijk resultaten
Deel dit bericht
Read later
Mike

Ik ben Mike, een gepassioneerd schrijver met een brede interesse. Ik heb een aantal boeken geschreven, maar tegenwoordig hou ik me vooral bezig met het schrijven van korte verhalen, blogs en artikelen.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.1k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.