Bitch alert: dit zijn de gemeenste vrouwen uit de geschiedenis! 12
Saved Read later
Deel dit bericht

Bitch alert: dit zijn de gemeenste vrouwen uit de geschiedenis!

De vrouwen uit dit lijstje zullen je niet straffen met een kwaaie blik, een paar dagen corvee of die welbekende andere lijfelijke straf. Nee, deze dames gaan voor het echie. Je komt dan ook niet voor niets in dit rijtje van meest gemene vrouwen uit de geschiedenis terecht. Denk je dat jouw vriendin een draak is? Bekijk dan eerst het onderstaande lijstje even.

1. Katherine Knight

Bepaald geen dame die je in het donker wilt tegenkomen. Hoewel dat moeilijk is, want de Australische zit een levenslange gevangenisstraf uit. Elke man die een relatie aanging met Katherine, werd blootgesteld aan bruut huiselijk geweld.

Veel vriendjes kwamen er met een trauma vanaf, maar voor haar 4 mannen kwam alle hulp te laat. Haar laatste man heeft ze bewerkt met een kapmes en verwerkt in een gerecht. Ook zijn pup van 8 weken oud werd koelbloedig de keel doorgesneden. In 2001 werd er een levenslange celstraf tegen haar geëist, die godzijdank ook toegewezen werd.

2. Ilse Koch

Ben jij aan het voorbereiden voor een tattoo of heb je een tattoo? Dan is Ilse jouw vleesgeworden nachtmerrie uit de Tweede Wereldoorlog. We dachten dat de mannelijke figuren uit deze tijd monsters waren, maar vlak ook de vrouwen niet uit. Ilse werd ook wel liefkozend de bitch van Buchenwald genoemd, voor intimi wel te verstaan.

Bekijk ook:
De 10 meest huiveringwekkende wezens ooit gevangen op camera

Bitch alert: dit zijn de gemeenste vrouwen uit de geschiedenis! 15

Ze bracht haar slachtoffers op gruwelijke wijze om het leven, en sneed de tatoeages uit hun huid. Deze werden bewaard als trofee. In ‘51 werd ze veroordeeld tot levenslang maar Ilse verkoos de dood door zichzelf op te hangen.

3. Irma Grese

Nog zo’n schat uit de Tweede Wereldoorlog. De “bloed” mooie Grese was werkzaam in Auswitsch als bewaker. Wie niet luisterde, zag één van haar honden op zich afkomen tot de dood erop volgde. Irma Grese stond niet alleen bekend om haar agressie, maar ook om het seksueel misbruik dat ze pleegde.

Bitch alert: dit zijn de gemeenste vrouwen uit de geschiedenis! 16

Niet alleen met mannen, maar ook met vrouwen. Door haar “visie” kreeg ze zelfs promotie toegewezen door de andere monsters uit dit kamp. Zij was degene die bepaalde of je naar links of rechts ging als je in de rij voor de gaskamer stond. Grese kreeg geen levenslange celstraf maar werd na de oorlog direct opgehangen. Opgeruimd staat netjes.

4. Belle Gunnes

We gaan wat verder terug in de tijd, maar ook deze bitch verdiend een plaatsje in deze top 5. Omstreeks 1800 bestonden er al levensverzekeringen. Ook Belle kreeg hier lucht van. Zonder pardon koos ze rijke mannen uit om ze vervolgens een tijdje te plezieren tussen de lakens. Zodra je Belle ging vervelen, of genoeg geld op de bank had, moest je dit bekopen met de dood.

Bekijk ook:
10 Nederlandse uitvindingen die de wereld veranderden

Haar twee echtgenoten én haar minnaars zijn op deze manier om het leven gekomen. Om ongestoord van al dat geld te kunnen genieten, vermoordde ze ook haar kinderen. Na een diepgaand onderzoek bleef de teller steken op 20 moorden, maar Gunnes is op één of andere raadselachtige manier nooit veroordeeld.

5. Mary Ann Cotton

Het zou je moeder maar zijn. Mary Ann kreeg binnen no-time 5 kinderen met haar man. Maar geluk was het jonge gezin niet gegund, want maar liefst 4 koters vonden de dood door extreem hoge koorts en buikpijn. Mary Ann en haar man lieten zich echter niet uit het veld slaan.

Ze lieten de ellende achter zich, verhuisde naar Noord-Amerika en wipte vervolgens nog eens 3 kinderen bij elkaar. Tevergeefs, want ook deze overleden. Inclusief haar kerel en haar bloedeigen moeder. In 1873 is ze volledig terecht opgeknoopt. Waar het vijfde kind is gebleven is tot nu toe een raadsel.

2.6k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.