Beste Guinness World Records van 2020 12
Saved Read later
Deel dit bericht

Beste Guinness World Records van 2020

Dit zijn de meest opmerkelijke en bizarre wereldrecords die in 2020 werden gebroken!

Ook in 2020 werden er, ondanks de coronapandemie, meerdere wereldrecords verbroken. Guinness World Records houdt alle records bij, en zij hebben in de bovenstaande video een overzicht gemaakt van de opvallendste records.

Bekijk ook:
10 bizarre wereldrecords die niemand wil verslaan

Enkele opvallende records die verbroken werden:

  • Wereldrecord planking: voormalige Amerikaanse marinier George Hood verbrak het record planking. De veteraan plankte maar liefst 8 uur 15 minuten en 15 seconden. Als voorbereiding plankte Hood meer dan 2.100 uur als training.
  • Oudste man ter wereld: Bob Weighton uit Engeland kreeg de titel oudste levende man ter wereld. Hij was ruim 112 jaar oud, maar is inmiddels overleden.
  • Oudste gamer streamer op YouTube: de 90-jarige Hamako Mori is de oudste gamer die streamt op YouTube. Ze begon 39 jaar geleden met gamen, en heeft momenteel bijna een half miljoen volgers.
  • Record voor het maken van de eerste lightsaber die aan en uit kan: Star Wars fans opgelet, want in 2020 is de eerst werkende lightsaber gemaakt die aan en uit kan. Misschien kan je toch nog een Jedi worden?
  • Record voor het snelste oplossen van drie Rubik's cubes, tijdens het jongleren: ja, dat is een flinke zin, en ja, dat lees je goed. Que Jianyu uit China is een wondertalent op het gebied van Rubik's cubes. De Chinees kreeg het voor elkaar om drie cubes op te lossen, terwijl hij ze jongleerde. Onmogelijk denk je misschien. Maar, het bewijs zie je in de onderstaande video. Dat is pas een truc voor een feestje.

Daarnaast werden er nog veel meer bijzondere wereldrecords verbroken. Dat kan je allemaal zien in de bovenstaande video!

Avatar foto
Nick

Hey, ik ben Nick. Ik heb een passie voor films, televisieseries, schrijven, lezen, games, politiek, sport en social media. Als Trendwatcher zal ik vooral de focus op deze onderwerpen leggen. Ooit hoop ik nog een boek te schrijven, maar voor nu blijft het vooral bij artikelen voor websites. Veel leesplezier gewenst!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2.2k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.