in

Buurman belt politie voor ontvangstcomité klasgenootjes Vinz na strijd tegen kanker

Niemand heeft een boete gekregen

buurman belt politie kanker

Vinz Postelmans uit Hasselt, België, vecht al een jaar lang tegen kanker. Zaterdag mocht hij eindelijk naar huis. Zijn klasgenootjes stonden hem op te wachten als verrassing, maar het vrolijke moment werd al gauw verstoord door de politie. Een buurman had hen gebeld omdat hij samenscholing had vastgesteld. Niemand heeft een boete gekregen omdat de regels niet overtreden werden.

Vinz Postelman kanker

Bij Vinz Postelmans werd kort na de corona-uitbraak een tumor op zijn rib ontdekt die tegen zijn longen aanduwde. Er werd gelijk een lange chemokuur opgestart waar de tumor goed op leek te reageren. Vinz heeft meer dan tien chemokuren gehad tijdens de coronacrisis. Omdat hij al ziek was door de kanker, moest hij zich aan zeer strikte quarantaine regels houden. Zo mocht hij niet naar school, geen contact hebben met vriendjes en mocht er niemand langskomen. Alles wat hij wilt doen moet hij alleen doen of met zijn gezin. Je kunt je natuurlijk voorstellen dat dat mentaal ontzettend zwaar is, vooral voor een kind. Er volgen nog zes zware maanden met chemo, maar die zullen iets lichter zijn dan de voorgaande behandelingen.

Bekijk ook:
Poll: Wie is volgens jou de Mol?

Buurman belt politie na thuiskomst

Zaterdag mocht Vinz eindelijk weer naar huis. Zijn klasgenootjes hebben hem een jaar lang moeten missen en dachten dan ook dat het leuk zou zijn om hem thuis op te wachten als verrassing. De woning werd versierd terwijl zijn klasgenoten vol verwachting op het prachtige moment van thuiskomst zaten te wachten. Een buurman vond het echter niet normaal dat er ‘samenscholing’ plaatsvond in zijn straat en belde de politie.

Reactie politie

De klasgenoten stonden aan de ene kant van de straat te wachten terwijl de ouders aan de andere kant van de straat stonden. Alle ouders stonden met één autolengte tussen de huishoudens en mét mondmaskers op. Verschillende buren hebben ook geholpen met slingers ophangen en droegen hierbij ook mondmaskers. Onder de kinderen was er ook geen sprake van regels die overtreden werden omdat het om de klasbubbel van Vinz ging. De politie heeft dan ook niemand beboet. Buren reageren verontwaardigd op hun anonieme straatgenoot en vinden het triest dat hij zo’n speciaal moment heeft verstoord door de politie te bellen.

Bekijk ook:
Rhino tegen Corona: 1-0, beschermt een verkoudheid ons?

 

Bekijk ook:

Geschreven door Sandra Vernon

Hallo, ik ben Sandra! Ik ben 22 en oorspronkelijk kom ik uit Zeeland maar ik woon sinds 2018 in Ridderkerk, verhuisd voor de liefde. Bij die verhuizing kwam ook gelijk de titel stiefmoeder, gratis en voor niets! Alhoewel ik liever bonus moeder gebruik, het woord stiefmoeder heeft zo'n negatieve reputatie dankzij Disney. Ik ben graag op de hoogte van wat er allemaal om ons heen gebeurt en schrijf hier dan ook graag over als ik er tijd voor kan vinden. Met drie kinderen in huis is tijd voor jezelf niet altijd even makkelijk te vinden!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Warning: Attempt to read property "ID" on int in /home/trending/domains/trending.nl/public_html/wp-content/themes/bimber/includes/post.php on line 1023

Warning: Attempt to read property "ID" on int in /home/trending/domains/trending.nl/public_html/wp-content/themes/bimber/includes/plugins/media-ace.php on line 128

Beste Guinness World Records van 2020

Nieuwsquiz – Week 1