in

Alcohol uit de kraan in India

In het Indiase plaatsje Chalakudy kwam er wat bijzonders uit de kraan, alcohol! Achttien families deden bij de lokale autoriteiten hun beklaag dat het kraanwater naar alcohol rook. Al de woningen bleken water te tappen uit dezelfde waterbron.

Appartement complex eigenaar Joshy Maliyekkal viel het op dat toen hij de watertank bijvulde er een sterke alcohol geur tevoorschijn kwam. “Ineens begon het erg te stinken, we vonden het verdacht omdat we water tappen van een open waterbron”. De waterbron was al vijf jaar in gebruik en nooit eerder was er iets aan de hand.

Lokale autoriteiten nemen poolshoogte

Toen de autoriteiten op controle uitgingen bleek er 6.000 liter illegale alcohol welke zes jaar eerder van een bar geconverseerd was gedumpt. De alcohol was blijkbaar in de bron terecht gekomen. De inspectie toonde aan dat de alcohol in het water terecht was gekomen melde V.G. Joji van de plaatselijke autoriteiten.

T.K. Suna, de adjunct-accijns-commissaris gaf aan alle getroffen families te helpen. Volgens Suna was het niet ongebruikelijk dat alcohol ergens in de grond word gedumpt. Bij deze dump actie hadden ze echter beter op moeten letten waar ze gingen dumpen stelde hij.

Bekijk ook:
Bizarre overlevingsverhalen

2.000 flessen sterke drank gedumpt

2.000 flessen bleken geleegd in een gat in de grond. Waarschijnlijk waren de dumpers niet op de hoogte van de nabij gelegen waterbron. Hierdoor kon de alcohol in het water terecht komen met het gevolg dat mensen kraanwater gemengd met alcohol uit de kraan kregen.

Een bar gelinkt aan de alcohol heeft aangeboden de bewoners te voorzien van vers water tot het probleem opgelost is. Ondertussen is er op de sociale media vooral veel gelach om het gebeuren.

  • “Iets om van te dromen” volgens sommige op Twitter.
  • “De volwassen versie van Charlie en de Chocoladefabriek” vulde een ander aan.
  • Een derde persoon kwam tot de conclusie dat “Gods eigen land is waar alcohol uit de kraan komt”.

Meer nieuws uit India? Kijk hier!

Geschreven door Jeroen VanderPloeg

Jeroen schrijft sinds 2017 voor zowel nationale als internationale bedrijven. Bij Trending richt hij zich op de laatste trends. De trends waar hij over schrijft richten zich: mode, games, nieuws, gadgets en natuurlijk ook al het andere wat trending is. Jeroen zit overal bovenop om jou ‘up-to-date’ te houden. Ook tijdens zijn reizen is hij altijd opzoek naar de laatste trends.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Zwitserland stopt met 5G in verband met gezondheidsrisico’s

Robots in de horeca

7 voorbeelden van robotisering in de horeca