in ,

CoolCool OMGOMG

Afgestudeerd op je negende? Het kan!

Laurent Simons behaalt binnenkort zijn bachelordiploma

Hij is pas negen jaar, loopt rond op de Technische Universiteit van Eindhoven en mag binnenkort zijn bachelordiploma in ontvangst nemen. We hebben het natuurlijk over Laurent Simons. Hij mag binnenkort zijn diploma, op het gebied van electrical engineering, ophalen.

Hij doet zijn opleidingen zo snel dat hij nu al in het Guinness Book of World Records is opgenomen.

Slimste jongetje van de klas

Simons kreeg de kans om op zijn zesde al te beginnen aan de middelbare school. Daarnaast mocht hij op zijn zevende al een onderzoek starten binnen het Amsterdams Medisch Centrum. De opleiding Electrical Engineering duurt normaliter drie jaar, Laurent zal het binnen een jaar afronden.

Samenwerkingen met Amerikaanse scholen

Wanneer de negenjarige zijn opleiding aan de Technische Universiteit van Eindhoven heeft afgerond, komen verschillende universiteiten uit Amerika naar Nederland. Samen met de universiteit van Eindhoven zullen ze kijken wat er mogelijk is voor de negenjarige. Zo willen ze er samen voor zorgen dat Laurent plezier blijft hebben in het leren.

Bekijk ook:
Fata Morgana in de polder

Oog voor gezondheid

Laurent vind het belangrijk dat iedereen gezond door het leven kan. Daarom wil hij zich hier nog meer op focussen. Hij heeft straks in ieder geval een diploma binnen op het gebied van elektrotechniek. Als het aan Laurent ligt komt daar straks ook nog minimaal een diploma op gezondheidstechniek bij. Zo wil Laurent graag bezig met de ontwikkeling van kunstarmen en bijvoorbeeld een kunstlever ontwikkelen.

Foutje gezien? Laat het ons weten! Selecteer de tekst en druk Ctrl+Enter.

Geschreven door Thom

Thom schrijft teksten sinds de herfst van 2013. In de afgelopen jaren heeft hij tal van ervaringen opgedaan op het schrijven van teksten. Van verkoopteksten tot nieuwsartikelen en van productomschrijvingen tot beschrijvingen van applicaties.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ben jij een echte Harry Potter super fan? Doe de quiz!

Refurbished voor een duurzame toekomst