in

5 mysterieuze websites

Het internet staat vol met pagina’s, sommige websites kennen we allemaal zoals Google en Youtube. Er zijn echter ook mysterieuze websites te vinden. Websites die niemand begrijpt of die ronduit raar zijn.

We keken rond, zochten ons kapot en hebben 5 mysterieuze websites gevonden die volgens ons zeker een plek verdienen in deze lijst. Zonder je langer op te houden zijn hier 5 mysterieuze websites van het internet!

Nummer 5: 973-eht-namuh-973

Deze website is een soort van puzzel. Hoe dieper je in de website terecht komt hoe vreemder de website is. In het begin kom je vooral letters tegen, later krijg je afbeeldingen te zien. Waar de website voor bedoeld is dat weet niemand, het lijkt het werk te zijn van iemand met een bijzondere geest. Goed voor een vijfde plaats.

Nummer 4: Hekatestation

Als je deze pagina opent zie je driehoeken, drie om precies te zijn alle in een andere kleur. Klik je erop kom je op de volgende pagina. Hier kun je verder klikken en door dit te doen download je rar files. Wat voor rar files? Bijvoorbeeld ‘philophrosyne’. Met enige angst hebben we het geopend en…..we moesten een wachtwoord invullen om het te openen. We probeerde het te vinden maar het is niet gelukt, misschien heb jij meer geluk.

Bekijk ook:
De toendra ontploft, een gevaar voor de aarde?

Nummer 3: White enamel

Deze website laat je foto’s zien. Het is een soort zoektocht welke je steeds nieuwe dingen laat zien. Als eerste zie je een soort dorp, dan een gekkenhuis en dan tja dingen uit het gekkenhuis en dergelijke zaken. De website is een soort van horrorverhaal.

Nummer 2: Possesion Begins

Deze website is vrij eng. Je moet je headset gebruiken en toegang geven tot de camera van je computer. Possessionbegins.com geeft aan dat je je ogen moet sluiten. Vervolgens hoor je een stem en krijg je opdrachten. De afbeeldingen en dingen die je zal zien zijn ronduit angstaanjagend. We hebben er even rondgehangen en hebben toen toch maar het venster gesloten. Benieuwd hoe lang jij het vol houd? Test het uit en bezoek deze enge website.

Nummer 1: OMFG Dogs

Deze website laat je honden zien, game muziek horen en tja honden zien. Super vaag we kunnen er eigenlijk niet te veel over zeggen. De website is mysterieus. Wie hem gemaakt heeft weten we niet en of deze persoon van honden houd of juist niet is ons ook niet helemaal duidelijk geworden. Super raar en daarom goed voor de eerste plek.

Bekijk ook:
Langzaam internet thuis? Zo kun je het oplossen!

Bekijk ook:

  • Dit zijn de grootste mysteries uit de geschiedenis

Geschreven door Jeroen VanderPloeg

Jeroen schrijft sinds 2017 voor zowel nationale als internationale bedrijven. Bij Trending richt hij zich op de laatste trends. De trends waar hij over schrijft richten zich: mode, games, nieuws, gadgets en natuurlijk ook al het andere wat trending is. Jeroen zit overal bovenop om jou ‘up-to-date’ te houden. Ook tijdens zijn reizen is hij altijd opzoek naar de laatste trends.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Krampus

Krampus. De demon van de feestdagen

Dit zijn de make-up trends deze winter