in

Zoom is meer waard dan 7 grootste vliegmaatschappijen

Het videobel bedrijf Zoom profiteert enorm van de coronacrisis

Tegenwoordig gaan we bijna de deur niet meer uit en is thuiswerken het nieuwe normaal. Het videobel bedrijf Zoom profiteert hier enorm van op de beurs, want Zoom is momenteel meer waard dan de 7 grootste vliegmaatschappijen ter wereld . 

Het vliegverkeer komt momenteel langzaam weer op gang, Maar alsnog verwacht Air France-KLM slechts 5 procent van zijn totale vluchtcapaciteit te kunnen gebruiken in het tweede kwartaal. In het derde kwartaal ruim 20 procent. Dit is voor de grotere Amerikaanse luchtvaartmaatschappijen niet anders, ook valt dit effect terug te zien in de beurskoersen.

Zoom profiteert

Videobeldienst Zoom profiteert enorm van de corona crisis. Wereldwijd telt Zoom ruim 200 miljoen gesprekken per dag. Door het succes steeg de beurskoers van het bedrijf met ongeveer 91 procent, daarmee is Zoom ongeveer 49 miljard dollar waard. Dat is net iets minder dan de zeven grootste luchtvaartmaatschappijen samen die ongeveer een daling hebben meegemaakt van 50- tot 70 procent. Nu zijn deze nog maar 48 miljard dollar waard.

Bekijk ook:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

engste horror films

Deze enge films moet je gezien hebben

Hoe ervaar jij het thuiswerken?

Hoe ervaar jij het thuiswerken?