Zoom is meer waard dan 7 grootste vliegmaatschappijen 12
Saved Read later
Deel dit bericht

Zoom is meer waard dan 7 grootste vliegmaatschappijen

Tegenwoordig gaan we bijna de deur niet meer uit en is thuiswerken het nieuwe normaal. Het videobel bedrijf Zoom profiteert hier enorm van op de beurs, want Zoom is momenteel meer waard dan de 7 grootste vliegmaatschappijen ter wereld . 

Het vliegverkeer komt momenteel langzaam weer op gang, Maar alsnog verwacht Air France-KLM slechts 5 procent van zijn totale vluchtcapaciteit te kunnen gebruiken in het tweede kwartaal. In het derde kwartaal ruim 20 procent. Dit is voor de grotere Amerikaanse luchtvaartmaatschappijen niet anders, ook valt dit effect terug te zien in de beurskoersen.

Zoom profiteert

Videobeldienst Zoom profiteert enorm van de corona crisis. Wereldwijd telt Zoom ruim 200 miljoen gesprekken per dag. Door het succes steeg de beurskoers van het bedrijf met ongeveer 91 procent, daarmee is Zoom ongeveer 49 miljard dollar waard. Dat is net iets minder dan de zeven grootste luchtvaartmaatschappijen samen die ongeveer een daling hebben meegemaakt van 50- tot 70 procent. Nu zijn deze nog maar 48 miljard dollar waard.

Bekijk ook:
Werkdruk verlagen: met deze tips doe je dat zelf

Bekijk ook:

Thymo

Mijn naam is Thymo, schrijver, vormgever en online marketeer die sinds februari 2020 actief is op Trending.nl. Ik ben dol op het volgen van de laatste trends op gebied van gezondheid, technologie en lifestyle. Dat is ook de reden dat ik schrijf voor Trending.nl.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.2k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.