in

LOLLOL OMGOMG

Buschauffeur maakt ronde af ondanks messteken

In België is een buschauffeur belaagd door een reiziger. De dader, waarvan op dit moment niet bekend is wie het is, zette het op een lopen nadat hij de buschauffeur zeven keer stak.

Hart voor de zaak

De buschauffeur moet wel een hart voor de zaak hebben. Na de aanval in de plaats Kontich stopte hij heel even om op adem te komen. Vervolgens reed de buschauffeur door naar de plaats Lier. Vanuit Lier reed de man naar het busstation in Tisselt. Hier belde een collega direct het noodnummer en werd de chauffeur naar het ziekenhuis gebracht.

Onderzoek gestart

Inmiddels hebben politie en openbaar ministerie laten weten dat er een onderzoek is gestart naar het voorval in de lijnbus van De Lijn. Op dit moment is nog niet bekend wie het gedaan zou hebben en wordt er gezocht naar een mogelijk motief.

Geschreven door Thom

Thom schrijft teksten sinds de herfst van 2013. In de afgelopen jaren heeft hij tal van ervaringen opgedaan op het schrijven van teksten. Van verkoopteksten tot nieuwsartikelen en van productomschrijvingen tot beschrijvingen van applicaties.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Politie deelt beelden van plundering bij JD Sports

Welke arbeidsongeschiktheidsverzekering past bij jou?