raamstickers
Saved Read later
Deel dit bericht

Waarom trekken raamstickers onze aandacht?

Weet je nog, vroeger, toen we met zijn allen Diddl stickers aan het verzamelen waren? Wat was dat een leuke tijd zeg. Hele dagen konden we buiten zijn terwijl we aan het ruilen waren om ons boekje vol te krijgen. Urenlang konden we op zoek zijn naar die ene sticker die we nog niet hadden, en we hadden er alles voor over om die te krijgen. Wat vonden we die stickers toch geweldig! Maar wist je dat we onbewust nog steeds liefhebbers zijn van stickers?

Winkels

Stel, je loopt door de stad, waar kijk je dan naar? Waarschijnlijk kijk je een beetje om je heen naar de mensen, de omgeving, en de winkels. Maar wist je dat je vaak het meest getrokken wordt om te kijken naar winkels met raamstickers? We hebben onszelf aangeleerd dat een winkel met een raamsticker vast een fantastische aanbieding voor ons zal hebben, en we zullen dan ook sneller die winkel ingaan ook al kennen we hem niet.

Bekijk ook:
Unieke verzendverpakkingen: Dit zijn de nieuwste trends voor webshops in 2024

Natuurlijk is het niet zo dat elke raamsticker onze aandacht trekt, maar de meeste wel. Dit komt door de kleur, de grootte en het lettertype wat gebruikt is. Dit wordt allemaal onbewust verwerkt in ons geheugen. Afhankelijk van de aantrekkelijkheid zullen we tegen onszelf zeggen dat we misschien toch eens een kijkje in de winkel moeten nemen ‘voor het geval dat'.

Auto's

Maar ook stickers op auto's trekken onze aandacht. Geef toe, je kijkt sneller en langer naar een auto met stickers dan zonder stickers. Het is anders dan de rest, en je komt het normaal gesproken niet tegen. Je wilt dan wel even kijken wat er precies op die auto staat.

Hoewel het niet veel tijd, moeite of geld kost om onze aandacht op deze manier te trekken, is het toch een bewezen effectieve manier om nieuwe klanten binnen te halen. Het leukste aan deze stickers, is dat je ze helemaal zelf kunt ontwerpen.

Bekijk ook:
Trendsetters in marketing: hoe blijf je relevant?

Moet je stickers bij een groothandel kopen?

Waarom zou je aannemen wat een ander zegt als je ook zelf kunt experimenteren? Stickers zijn heel makkelijk te verkrijgen, je kunt gewoon online stickers bestellen. Heb je echt dringend de stickers nodig omdat de situatie ineens veranderd is? Dan kun je ook een spoedlevering bestellen. Dit soort leveringen zijn handig als je bijvoorbeeld een actie hebt of als de situatie veranderd zoals het geval is met de huidige coronacrisis.

Deel dit bericht
Read later
Avatar foto
Sandra Vernon

Hallo, ik ben Sandra! Ik ben 24 jaar en woonachtig in Zuid-Holland. Ik schrijf graag over criminaliteit, maar ook het gezinsleven, dieren, zorg en erotiek zijn voor mij geen onbekend terrein. In mijn vrije tijd lig ik het liefst in bed een serie te kijken, meestal crime of ziekenhuis gerelateerd. Heb je een interessant onderwerp waar je graag meer over leest? Stuur mij dan een berichtje!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.2k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.