in

Waarom trekken raamstickers onze aandacht?

raamstickers

Weet je nog, vroeger, toen we met zijn allen Diddl stickers aan het verzamelen waren? Wat was dat een leuke tijd zeg. Hele dagen konden we buiten zijn terwijl we aan het ruilen waren om ons boekje vol te krijgen. Urenlang konden we op zoek zijn naar die ene sticker die we nog niet hadden, en we hadden er alles voor over om die te krijgen. Wat vonden we die stickers toch geweldig! Maar wist je dat we onbewust nog steeds liefhebbers zijn van stickers?

Winkels

Stel, je loopt door de stad, waar kijk je dan naar? Waarschijnlijk kijk je een beetje om je heen naar de mensen, de omgeving, en de winkels. Maar wist je dat je vaak het meest getrokken wordt om te kijken naar winkels met raamstickers? We hebben onszelf aangeleerd dat een winkel met een raamsticker vast een fantastische aanbieding voor ons zal hebben, en we zullen dan ook sneller die winkel ingaan ook al kennen we hem niet.

Bekijk ook:
20.000 bitcoin miljonairs dankzij flinke opmars

Natuurlijk is het niet zo dat elke raamsticker onze aandacht trekt, maar de meeste wel. Dit komt door de kleur, de grootte en het lettertype wat gebruikt is. Dit wordt allemaal onbewust verwerkt in ons geheugen. Afhankelijk van de aantrekkelijkheid zullen we tegen onszelf zeggen dat we misschien toch eens een kijkje in de winkel moeten nemen ‘voor het geval dat’.

Auto’s

Maar ook stickers op auto’s trekken onze aandacht. Geef toe, je kijkt sneller en langer naar een auto met stickers dan zonder stickers. Het is anders dan de rest, en je komt het normaal gesproken niet tegen. Je wilt dan wel even kijken wat er precies op die auto staat.

Hoewel het niet veel tijd, moeite of geld kost om onze aandacht op deze manier te trekken, is het toch een bewezen effectieve manier om nieuwe klanten binnen te halen. Het leukste aan deze stickers, is dat je ze helemaal zelf kunt ontwerpen.

Bekijk ook:
Wat zijn de voordelen van palletranden?

Moet je stickers bij een groothandel kopen?

Waarom zou je aannemen wat een ander zegt als je ook zelf kunt experimenteren? Stickers zijn heel makkelijk te verkrijgen, je kunt gewoon online stickers bestellen. Heb je echt dringend de stickers nodig omdat de situatie ineens veranderd is? Dan kun je ook een spoedlevering bestellen. Dit soort leveringen zijn handig als je bijvoorbeeld een actie hebt of als de situatie veranderd zoals het geval is met de huidige coronacrisis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.