Tips voor het inschakelen van een incassobureau 13
Saved Read later
Deel dit bericht

Tips voor het inschakelen van een incassobureau

Wil je niet langer wachten op je geld? Of wil een klant een openstaande factuur niet betalen? Na eindeloos veel betalingsherinneringen te sturen, ben je het op een gegeven moment zat. De ideale oplossing hiervoor is het inschakelen van een incassobureau. Dit bureau zorgt ervoor dat de klant je alsnog uitbetaalt en dat de debiteur alle kosten betaalt. Er zijn veel ontwikkelingen op het gebied van incassobureaus waardoor het nog meer in je voordeel werkt om een incassobureau in te schakelen. Lees snel verder om erachter te komen wat deze voordelen zijn.

Kies voor een bureau dat binnen 24 uur in actie komt

Kies voor incassobureau dat op een slimme wijze incasseert en die snel tot actie overgaat. Ga voor een incassobureau dat verder gaat waar anderen stoppen en kies voor een incassobureau die binnen 24 in actie komt. De eerste benadering zal mild zijn. Zo kan het natuurlijk zijn dat de aanmaning of factuur aan de aandacht van de debiteur is ontschoten. Als er na meerdere sommaties niet thuis wordt gegeven, is het tijd om de druk op te voeren. Dit is de enige manier waardoor je zo snel mogelijk het geld kunt ontvangen waar je recht hebt op. Daarna kan dit leiden tot een gerechtelijk procedure, een incasso kort geding, een faillissement aanvraging van de debiteur of het leggen van conservatoir beslag. Wat de uitkomst ook is: het incassobureau helpt je hier uiteraard mee verder.

Bekijk ook:
Unieke verzendverpakkingen: Dit zijn de nieuwste trends voor webshops in 2024

Ga voor een incassobureau dat verder dan een deurwaarder gaat

Veel mensen kiezen voor een deurwaarder om een debiteur uit te laten betalen. Een deurwaarder is een openbaar ambtenaar die personen kan oproepen om voor de rechter te verschijnen. Daarna zal de deurwaarder het vonnis uitvoeren dat de rechter heeft uitgesproken. Vervolgens kan hij of zij beslag leggen op de eigendommen van je klant.

Een deurwaarder kan dus pas beslag leggen op de eigendommen nadat er een vonnis is uitgesproken. Het grote voordeel van het inschakelen van een incassobureau is dat je veel sneller je geld ontvangt, omdat een incassobureau snel en effectief je klant kan sommeren. Dit is vaak al genoeg om je klant het geld uit te laten betalen, waardoor het dus niet tot een rechtszaak hoeft te komen. Zo bespaar je veel tijd en moeite en heb je sneller je geld binnen.

Tips voor het inschakelen van een incassobureau 15

Kies juristen en advocaten die wél beschikken over de juiste vakkennis

Veel mensen staan voor de keuze om tussen een incassobureau of incasso advocaten te kiezen. Toch is het een stuk verstandiger om een incassobureau in te schakelen. Met een advocaat ben je namelijk altijd een stuk duurder uit. Het uurloon van een incasso advocaat is namelijk hoger dan een jurist. Daarnaast ontbreekt er ook vaak gespecialiseerde kennis bij incasso advocaten. Hierdoor worden er veel rechtszaken verloren tegen juristen door advocaten. Ga daarom voor een incassobureau met een slagingspercentage van bijna 100%. Zo weet je zeker dat je met een experts werkt die de regels van het spel kennen. Experts die precies weten wat wel en niet werkt, omdat de juristen en advocaten van het bureau wél over de juiste vakkennis beschikken.

Bekijk ook:
Lex Gielen: “Capilex doet wat banken vaak niet doen”

Draag je zaak snel en eenvoudig online over

Ga voor een ervaren en erkend incassobureau waaraan je je zaak met een gerust hart kunt overdragen. Dit kun je gemakkelijk en snel doen via een online aanmeldformulier. Alle dossiers die online worden overgedragen, krijgen uiteraard alle aandacht die de zaak nodig heeft. Geef je vordering uit handen aan een incassobureau die jouw zorgen graag overneemt. Je kunt eenvoudig online je zaak uploaden. Vervolgens zal de zaak in behandeling worden genomen en starten de incassowerkzaamheden. Daarna zal er samen met jou een juiste strategie worden bepaald. Je kunt de zaak uiteraard 24/7 volgen en daarnaast is je persoonlijke accountmanager ook 24/7 bereikbaar. Zo ben je altijd up-to-date!

Deel dit bericht
Read later

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.2k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.