Je (bedrijfs)auto verkopen doe je zo! 13
Saved Read later
Deel dit bericht

Je (bedrijfs)auto verkopen doe je zo!

Er komt een tijd dat je jouw (bedrijfs)auto wilt verkopen. Misschien heb je behoefte aan iets simpelers, of wordt het eens tijd voor een upgrade. Hoe dan ook, je wilt wel van jouw oude auto af, en als het kan hier ook nog een beetje geld voor krijgen. Hoe pak je dat aan? En hoe zorg je ervoor dat jouw auto klaar is voor de verkoop?

Auto verkopen

Een personenauto kan vrijwel altijd verkocht worden. Iedereen heeft behoefte aan een manier om zich te transporteren, en een auto is hier perfect voor. Ook een tweedehands auto vinden mensen niet erg, want zolang hij doet wat hij moet doen is het prima. Het is wel van belang dat de auto een beetje netjes is wanneer deze verkocht wordt. Zorg dus dat je van tevoren een stofzuiger en doekje door de auto heen gehaald hebt. Er zijn bepaalde bedrijven die jouw auto voor jou verkopen.

Je (bedrijfs)auto verkopen doe je zo! 16

Nuttapong Wannavijid/123rf.com

Wil je bijvoorbeeld jouw Toyota Starlet verkopen? Dan hoef je je geen zorgen te maken dat er vreemden aan jouw deur komen. Je kunt jouw auto via deze aanbieder zonder een autoveiling of gedoe verkopen, zonder onderhandelingen over prijzen. Ervaren verkoopspecialisten zullen aan de gang gaan om jouw auto te verkopen, geheel kosteloos en vrijblijvend. Zij hebben een professioneel en exclusief dealernetwerk waardoor jouw auto snel verkocht is.

Bekijk ook:
Recruitment moet niet onder HR worden geschaard

Bedrijfsauto verkopen

Natuurlijk zijn er ook bedrijven die graag een andere auto willen, en die geen ruimte meer hebben om oude auto's rijdend te houden. Ook in dat geval is het geen probleem om de bedrijfsauto te verkopen. Het is wel zo fijn als je van tevoren ervoor zorgt dat de auto geheel ontstickerd is. Dat wilt zeggen dat er geen reclame meer op de auto staat. Hier hoef je geen professional voor in te huren, dit kun je zelf doen met een föhn. De lijmresten die overblijven kun je gemakkelijk verwijderen met een beetje alcohol of wasbenzine.

Je (bedrijfs)auto verkopen doe je zo! 17

Natuurlijk is de binnenkant ook niet onbelangrijk. Je zou zelf ook geen bedrijfsauto aanschaffen die behoorlijk opgeschoond moet worden, toch? Bedrijfsauto's kunnen ook via een online aanbieder verkocht worden. Zij maken dan weer gebruik van hun professioneel en exclusief dealernetwerk zodat jij gewoon door kunt gaan met de dagelijkse zaken. Je krijgt een eerlijke prijs voor jouw bedrijfsauto en hoeft geen kopers op de zaak te ontvangen. Jij kunt je honderd procent blijven focussen op het werk en jouw bedrijf, terwijl jouw auto voor jou verkocht wordt. Je hebt immers wel belangrijkere zaken om jouw aandacht aan te spenderen, toch?

Deel dit bericht
Read later
Sandra Vernon

Hallo, ik ben Sandra! Ik ben 24 jaar en woonachtig in Zuid-Holland. Ik schrijf graag over criminaliteit, maar ook het gezinsleven, dieren, zorg en erotiek zijn voor mij geen onbekend terrein. In mijn vrije tijd lig ik het liefst in bed een serie te kijken, meestal crime of ziekenhuis gerelateerd. Heb je een interessant onderwerp waar je graag meer over leest? Stuur mij dan een berichtje!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.4k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.