Het versturen van pakketjes 13
Saved Read later
Deel dit bericht

Het versturen van pakketjes

De afgelopen tijd zijn er steeds meer mensen begonnen met het opstarten van een eigen webshop. Super leuk natuurlijk, maar er zijn zeker wel een aantal dingen waar je rekening mee moet houden, bijvoorbeeld als het aankomt op het versturen van de producten die je verkoopt. Waarin stuur je dit op en hoe ga je dat doen? Mocht je hier nog geen idee van hebben, dan heb je misschien wat aan deze tips.

Hoe versturen

Ben je lokaal een bedrijfje opgestart en zijn de producten die je verkoopt niet al te groot, dan kun je ervoor kiezen om het gewoon op te sturen via de brievenbus. Je kunt voor dit soort pakketjes gebruik maken van postdozen. Deze dozen zijn erg stevig en kreuken dus bijna niet, iets wat wel belangrijk is dat niet gebeurt. Je stuurt een pakketje namelijk op en hebt hier niet zelf meer de controle over. Je weet dus niet waar het uiteindelijk in terecht komt en hoe zonde zou het zijn als het uiteindelijk bij de koper aankomt in een hele kapotte doos? Dat is gewoon erg zonde en geeft ook niet echt een goed beeld over je bedrijfje.

Bekijk ook:
Alles over het vinden van een goede bureaustoel en een goede afstelling

Meer mogelijkheden

Naast postdozen, kun je ook gebruikmaken van andere verzenddozen. Postdozen vallen ook wel onder verzenddozen, maar afhankelijk van wat je gaat versturen, kun je kijken naar welk soort doos je gaat gebruiken voor het verzenden van je pakketjes. De verschillende verzenddozen zijn namelijk geschikt voor het gebruik van kleine, maar ook grote pakketten. Het hangt er dus geheel vanaf wat je wilt gaan versturen. Mocht je niet de mogelijkheid hebben om telkens maar weer nieuwe dozen aan te schaffen, dan kun je er ook voor kiezen om gebruikte verzenddozen aan te schaffen. Dit klinkt misschien niet heel voor de hand liggend, maar Dozenhal is een plek waar dit gerealiseerd wordt. De gebruikte verzenddozen zijn een stuk voordeliger en natuurlijk uitvoerig gecontroleerd of zij nog voldoen aan de juiste kwaliteit.

Overige elementen

Nu het duidelijk is hoe je bepaalde producten kunt gaan verzenden, is het ook niet geheel onbelangrijk om stil te staan bij de manier hoe je de producten gaat verpakken. Als je het gaat bezorgen in dozen, is het van belang dat de producten goed zijn ingepakt voor je ze opstuurt. Je wilt natuurlijk niet dat het kapot bij de koper aankomt. Het begin zit hem dus al in een stevige doos en de manier hoe je de doos dichtmaakt, maar ook om het product zelf een extra bescherming geven is niks mis mee. Je kunt dit ook nog eens zo leuk maken als je zelf wilt, door bijvoorbeeld gebruik te maken van kleurrijk papier om wat extra lagen om je product te doen. Dit kan dus volledig naar je eigen invulling en zo geef je toch nog een klein beetje een statement aan je bedrijfje.

1.1k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.