Handige tips voor reclame op unieke manieren 13
Saved Read later
Deel dit bericht

Handige tips voor reclame op unieke manieren

Stickers zijn een uitstekende manier om de aandacht van jouw klant te trekken. Het gebruik van een sticker kan jouw boodschap visueel versterken. Een sticker is perfect om speciale producten en unieke aanbiedingen bij de klanten aan te geven. En het is eigenlijk super eenvoudig om ze te laten produceren. Je stuurt jouw ontwerp of foto door naar een producent en meestal heb je binnen een week al een eerste verse terug. In deze blog lees je waarom stickers een unieke manier zijn om reclame te maken.

Slimme tips om vloerstickers te gebruiken als reclame

Toen vloerstickers voor het eerst uitkwamen, werden ze voornamelijk gebruikt voor vloermarkering. Nu worden vloerstickers op allerlei manieren gebruikt. Het meest voorkomende gebruik van vloerstickers is vooral in ziekenhuizen en spoedeisende zorg centra. Vloerstickers zijn een geweldige manier om gevaarlijke objecten of gebieden die speciale aandacht nodig hebben (zoals defibrillators) te markeren.

Maar daarnaast zijn vloerstickers een geweldige manier om een zorginstelling op te vrolijken. Kinderziekenhuizen gebruiken bijvoorbeeld vloerstickers om de vloer eruit te laten zien als een spelbord of een tekenfilm. Dit maakt het voor kinderen gemakkelijker om zich te verplaatsen en wat plezier te vinden in een anders wat moeilijker bezoek of verblijf.

Bekijk ook:
Kantoortrends 2024: Flexibel, Duurzaam en Smart

Natuurlijk is in de afgelopen jaren sociale afstand met vloerstickers ook gemakkelijker aan te geven. Vloerstickers kunnen het gemakkelijker maken om grenzen te stellen in verschillende gebieden, terwijl er toch ruimte blijft voor beweging en doorstroming. Tegenwoordig kun je gemakkelijk vloerstickers bestellen in alle soorten en maten dus het is voor jouw bedrijf ook de moeite waard.

Waarom magneetstickers jouw bedrijf verder gaan brengen

Magneetstickers zijn erg geschikt als reclame tool want je kunt ze plakken op elk voertuig. Je kunt ze er ook tijdelijk afhalen als je een voertuig slechts deeltijds gebruikt voor zakelijke redenen en moet (of wil) de eigenaar dat het er de rest van de tijd netjes uitziet. Misschien worden magneten af en toe naar andere voertuigen verplaatst of op een huurauto gezet. Maar als het voertuig hoofdzakelijk voor zaken wordt gebruikt, zijn krachtigere en professioneel ogende reclame die uit magneetstickers bestaan altijd een betere optie.

Bekijk ook:
Wat is de beste ergonomische wiebelkruk?

Je kunt ook custom koelkastmagneten laten maken. Deze koelkastmagneten zijn zinvol voor bedrijven die graag dagelijks bij mensen willen opvallen. Iedereen loopt namelijk wel minimaal 2 keer per dag langs zijn of haar koelkast. Je hebt oneindig veel mogelijkheden met deze stickers. Denk aan magneten voor speciale evenementen, eten bezorgdiensten, dieet of voeding informatie, magneet fotolijsten, noodgevallen telefoonnummers, sport schema's en agenda magneten. Dit alles zorgt ervoor dat je bij mensen in gedachte blijft wanneer ze in hun keuken (vaak het middelpunt van het huis) staan. Ga hier snel jouw magneet stickers kopen zodat ook jij top of mind blijft.

Zoals met alle promotieproducten, past niet elk middel bij jouw bedrijf. Gebruik een product dat nuttig en wenselijk is voor jouw doelgroep, zodat de stickers het meest waarschijnlijk zullen worden weergegeven waar anderen jouw boodschap en merk kunnen zien. Zorg er in ieder geval voor dat jouw merk op de juiste manier wordt weergegeven en huur desnoods een designer in.

1.1k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.