Geld verdienen met Pinterest: zo doe je dat 14
Saved Read later
Deel dit bericht

Geld verdienen met Pinterest: zo doe je dat

We weten dat sommige TikTok- en Instagram gebruikers geld verdienen door hun vele volgers op hun social-media kanalen. Deze influencers hebben vaak honderdduizenden of miljoenen volgers, maar wist je dat je met Pinterest ook geld kunt verdienen? Op dit platform hoef je niet veel volgers te hebben, maar de juiste afbeelding weten te plaatsen. We leggen je uit hoe het werkt.

Geld verdienen met Pinterest

Misschien wist je het nog niet, maar je kunt met een beetje creativiteit een leuk centje bijverdienen op Pinterest. Het belangrijkste is dat je eerst de app download, want de ‘creator-hub' is alleen toegankelijk via de app. Als je de app hebt gedownload dan ga je naar je persoonlijke profielpagina, en daar vindt je de creator-hub onder je bio. Er valt een hoop informatie te vinden als je hierop klikt.

Je kunt bijvoorbeeld de statistieken van je profiel zien, maar ook de manieren waarop je geld kan verdienen met Pinterest. Als je foto's of afbeeldingen plaatst die populair worden op het platform, dan kun je daar geld mee verdienen. Het is ook mogelijk om betaalde samenwerkingen aan te gaan met bepaalde merken, als zij vinden dat jouw account en content past bij hun marketingdoeleinden.

Bekijk ook:
Wat is de beste ergonomische wiebelkruk?

pinterest picture

Voorbeelden op TikTok

Op TikTok laten veel Pinterest-creators zien hoe ze geld verdienen door het plaatsen van foto's en afbeeldingen op het platform. Misschien wordt jouw mooiste (bewerkte) foto niet goed ontvangen op Instagram, maar dat wil niet zeggen dat deze op Pinterest ook slecht gaat scoren. We hebben hieronder een TikTok-video geplaatst van een meisje die Kallie heet. Zij laat je in de de video zien hoe het werkt.

In de video laat ze zien hoe je naar de creator-hub gaat en je inschrijft. Daarna zie je verschillende doelen waarmee je een beloning kunt krijgen. Je kunt bijvoorbeeld op een simpele manier $250 verdienen met één inspirerende Pinterest-foto, en het is zelfs mogelijk om ruim $1000 te verdienen met het plaatsen van een foto per week. De functie is pas beschikbaar vanaf 1000 volgers, maar dat is makkelijk haalbaar als je regelmatig een foto plaatst.

@hello.kallie

Lots of pinterest questions answered today ???????????? #pinterestgirl #pinterestcreatorfund #pinterestmarketing #pinteresttips

♬ original sound – kallie

Mike

Ik ben Mike, een gepassioneerd schrijver met een brede interesse. Ik heb een aantal boeken geschreven, maar tegenwoordig hou ik me vooral bezig met het schrijven van korte verhalen, blogs en artikelen.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.6k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.