Zo helpt de kapper je bij je nieuwe look 14
Saved Read later
Deel dit bericht

Zo helpt de kapper je bij je nieuwe look

Wil je een nieuwe start maken in het leven? Dan is het slim om ook echt te breken met de oude jij. Het is zaak om op alle mogelijke vlakken dingen te veranderen. Je zoekt niet alleen een andere baan, je kijkt ook naar een fijne nieuwe woning. Je gooit je garderobe eruit en koopt alles nieuw. Daarnaast kies je voor een hele andere look. Bijvoorbeeld door de kapper de kans te geven om je een nieuw kapsel aan te meten.

De drastische verandering

Als het gaat om wat de kapper allemaal voor je kan doen als je een nieuwe look zoekt, dan is dat eigenlijk wel heel veel. De meest drastische verandering van allemaal is haarkleuring. Wil je er echt anders uitzien? Dan is het een goed idee om je haar een andere kleur te geven. Daarmee kan je je gehele uitstraling veranderen. Omdat dit ook precies is wat je zoekt, is het wel heel interessant om te bekijken wat er met kleuring allemaal mogelijk is. De mogelijkheden zijn namelijk eindeloos groot als het om verven gaat.

Bekijk ook:
LifeGoods 3-in-1 Föhnborstel review

Een eigentijds kapsel

Misschien heb je ook wel al heel lang dezelfde haardracht. Dat kan je op enig moment ook tegen gaan staan. Het is dan slim om eens naar iets nieuws te zoeken. Iets wat goed past bij de nieuwe jij. Gelukkig zijn er altijd verschillende trends waar je op kan inhaken. Misschien zoek je iets wat aansluit op je oude stijl, maar dat dan net iets moderner oogt. Misschien zoek je wel iets wat echt helemaal anders is. Gelukkig is dit allemaal mogelijk en kan je er alle kanten mee op. Een goede kapper kan je hier ook simpel bij helpen.

Aansluiten op je ideeën

Natuurlijk is niet alleen je kapsel veranderen voldoende om te zorgen dat je een nieuwe versie van jezelf wordt. Het is ook belangrijk dat je op andere vlakken aan jezelf werkt. Alleen is het wel zaak dat je kapsel bijvoorbeeld ook bij je nieuwe make-up routine past. Daarom is het wel slim om eerst eens met de kapper te bespreken wat je eigenlijk voor je ziet. Misschien heb je ook wel wat plaatjes met voorbeelden. De kapper kan je dan helpen om je haar in het juiste model te knippen zodat het er ook echt goed uit gaat zien. Dat is wat je zoekt.

Bekijk ook:
De laatste trends op het gebied van Ski- en Snowboardkleding

Blijf bij jezelf

Natuurlijk is het aantrekkelijk om een keer te breken met alles. Dit kan je ook helpen om weer fris in je hoofd te worden en nieuwe dingen te doen. Het is echter wel ook belangrijk om te bekijken hoe je dichtbij jezelf kan blijven. Het is belangrijk dat je nieuwe look niet slechts een bevlieging is. Het is juist zaak om iets te vinden waar je ook op de lange termijn blij van wordt. Ook daar kan de kapper een belangrijke rol in spelen. Die kan je helpen vinden wat je zoekt nu je een keer echt iets anders wilt. Dat werkt altijd beter.

Deel dit bericht
Read later

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.5k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.