De meest gebruikte dating-apps en services door vrouwen 12
Saved Read later
Deel dit bericht

De meest gebruikte dating-apps en services door vrouwen

Van mannen wordt al langer dan vandaag aangenomen dat het vinden van een geschikte partner bemoeilijkt wordt door een druk en hectisch leven. Toch is het ook voor vrouwen vandaag niet altijd even evident om op zoek te gaan naar de waren liefde. Een baan die veel tijd opeist, eventueel kinderen die aandacht vragen en een druk sociaal netwerk zorgen ervoor dat er vaak weinig tijd overblijft voor de liefde. Niet verwonderlijk dus dat ook steeds meer vrouwen hulp inroepen bij die ultieme zoektocht. Vrouw zoekt man, het is al lang geen uitzondering meer bij dating-apps en relatiebemiddeling.

Vrouw zoekt man via dating-apps

Iedereen kent wel de veel gebruikte dating-apps. Ongedwongen maak je kennis met anderen die ook nog die ene echte liefde in hun leven missen. Apps zoals Tinder zorgen voor een online laagdrempelige manier van contact zoeken en maken. Je scrolt langs de verschillende profielen en degen die de aandacht weet te trekken, kan rekenen op een zogenaamde like of een kort berichtje. Hoewel deze apps bijzonder populair zijn, lukt het lang niet iedereen om op deze manier een leuke partner te vinden. Net de laagdrempeligheid zorgt ervoor dat velen de app ook om verkeerde redenen gebruiken en dat het als gebruiker steeds opletten geblazen is.

Bekijk ook:
Werkdruk verlagen: met deze tips doe je dat zelf

Vrouw zoekt man via relatiebemiddeling

In tegenstelling tot de populaire dating-apps biedt relatiebemiddeling een persoonlijke aanpak aan die vele voordelen biedt. Vrouw zoekt man, is hier geen loos begrip, maar iets waar echt mee aan de slag gegaan wordt.

Een persoonlijke aanpak

Vrouw zoekt man voor een duurzame en stabiele relatie, het is geen eenvoudige opgave, maar een relatieconsulent stelt alles in het werk om net die ene perfecte match te vinden. Als vrouw kan je aangeven wat jij zoekt in een relatie, welke eigenschappen in een man je belangrijk vindt en wat jouw toekomstvisie en plannen zijn. Vanuit die gegevens wordt dan op zoek gegaan naar de man die het best binnen dit plaatje past. De kandidaten die als een goede match naar voor komen, worden vervolgens aan de vrouw voorgesteld die dan nog de keuze kan maken om wel of niet contacten te leggen. Levert de match geen relatie op, dan wordt er steevast verder gezocht naar de geschikte partner.

Bekijk ook:
Creatieve ideeën voor wandbekleding die je woning transformeren

De gegevens van alle mannen en vrouwen in de databank worden strikt vertrouwelijk behandelt, wat het grote voordeel van de bescherming van de privacy oplevert. Enkel als beide partijen aangeven elkaar te willen ontmoeten, krijgen zij toegang tot de contactgegevens.

Streven naar een duurzame relatie

Waar dating-apps vaker vluchtige contacten opleveren, gaat relatiebemiddeling net dat stapje verder. Er wordt gezocht naar een partner waarmee een duurzame en stabiele relatie kan worden opgebouwd en waarmee de toekomstplannen kunnen verwezenlijkt worden. Net omwille van de persoonlijke aanpak en de professionele service leidt relatiebemiddeling in veel gevallen inderdaad naar het vinden van de ware liefde op een respectvolle en discrete manier.

Is “vrouw zoekt man” ook voor jou van toepassing, dan hoef je enkel het contactformulier in te vullen en de relatieconsulent neemt het verder van je over. Een eerste intake, een analyse van jouw wensen en verlangens en een plan voor de toekomst brengen alvast die mooie relatie een heel stuk dichterbij.

Deel dit bericht
Read later

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.3k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.