Dit zijn de leukste kerst relatiegeschenken voor 2019 12
Saved Read later
Deel dit bericht

Dit zijn de leukste kerst relatiegeschenken voor 2019

Relatiegeschenken zijn al jaren oud en worden nog steeds bedacht, gemaakt en gegeven. Het is een manier om zakelijke relaties te laten weten dat je aan ze denkt en dat je een rooskleurige samenwerking/toekomst voor je ziet. Vaak zijn deze geschenken gepersonaliseerd met een logo, naam of quote van jou of jouw bedrijf. Vooral met kerst zijn de relatiegeschenken erg populair.

Niet alleen geven zakelijke partners elkaar een geschenk, maar ook het personeel krijg vaak een bedankje in de vorm van een kerstpakket of een cadeaubon. Wanneer je kerst relatiegeschenken gaat versturen dan wil je wel origineel blijven, want niemand zit te wachten op een standaard waterflesje of muismat. Natuurlijk kan je wel een waterflesje of een muismat geven, maar geef er een creatieve draai aan.

Wanneer sturen we nog meer relatiegeschenken?

Niet alleen met kerst is het een goed idee om je relaties te laten weten dat je aan ze denkt. Verras je relatie ook eens op andere momenten. Andere goede momenten zijn rond Pasen, rond Koningsdag, met Sinterklaas en met Oud en Nieuw. Wil je echt indruk maken? Kies dan voor een periode waar mensen niet veel relatiegeschenken als standaard zien, zoals Halloween of Bevrijdingsdag.

Bekijk ook:
Unieke verzendverpakkingen: Dit zijn de nieuwste trends voor webshops in 2024

Met deze relatiegeschenk categorieën zit je altijd goed

Wanneer je een relatiegeschenk gaat versturen dan is het belangrijk dat de boodschap, die je wilt overbrengen, past bij jou en de klant. Wanneer je die boodschap toepast op één van onderstaande categorieën dan zit je altijd goed!

  1. Drinkwaren
  2. Gadgets & Tech
  3. Lifestyle & Welness
  4. Tassen & Koffers
  5. Bamboe & Duurzaam
  6. Producten met een verhaal

Die laatste moeten we misschien nog even kort toelichten. Kan je nog een leuk moment met een klant herinneren? Iets wat jullie relatie sterker heeft gemaakt of een grappig moment. Het is een geschenk dat inspeelt op emotie en de band versterkt. En dat is precies wat deze categorie, vol met producten met een goed karakter, ook doet. Het brengt een boodschap over die je onthoud.

Bron: Maxilia.nl

Deel dit bericht
Read later

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.3k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.