Zo herken je een stiekeme kersthater 12
Saved Read later
Deel dit bericht

Zo herken je een stiekeme kersthater

De mooiste tijd van het jaar komt weer dichterbij. Je ziet het al helemaal voor je; de straten bekleed met gezellige lichtjes, het geluid van vrolijke kinderen die samen kerstliedjes zingen en de geur van heerlijke kerstkoekjes die je achtervolgt.

Voor jou kan het niet snel genoeg kerst zijn! Toch vindt niet iedereen de kerstperiode even leuk. Voor elke speciale gelegenheid bestaan er wel mensen die de sfeer willen verpesten, in dit geval zijn dat de kersthaters. Wil je niets of niemand je kerstgeluk laten afnemen? Dan is het handig om te weten hoe je een échte grinch herkent en wat je eraan kunt doen!

Een grinch zal het onderwerp vermijden 

Iemand die niet zo dol is op Kerstmis, zal niet al te enthousiast reageren wanneer je het hebt over die nieuwe kerstfilm op Netflix. Net zo min als hij enthousiast zou reageren op die nieuwe trendy kerstsokken die je net hebt gekocht. Als kerstfanaat ben je steeds opzoek naar nieuwe kerstspulletjes en die wil je dan ook met de wereld delen. Een stiekeme kerst grinch zal zijn afgunst niet laten blijken, maar zal toch niet dieper ingaan op je leuke kerstspullen. Kijk dus hoe een vermoedelijke grinch op je kerstvreugde reageert. Gaat hij er dieper op in of vermijdt hij het onderwerp van kerst?

Bekijk ook:
Zo haal je met gemak 10.000 stappen per dag, ook met een kantoorbaan

Zo herken je een stiekeme kersthater 14

Gekke bekken trekken 

De afgunst voor kerst verbergen tijdens de kerstperiode is een ontzettend moeilijke opgave. In de kerstperiode draait alles namelijk rond kerst en op een bepaald moment zal hij zijn afgunst niet langer voor zichzelf kunnen houden. Dat kan leiden tot gekke bekken, net zoals bij de grinch in de kerstfilms! Test een vermoedelijke kersthater door vaak over kerst te beginnen. Kijkt hij vaak weg of zie je hem ineens rare bekken trekken? Dan is er een grote kans dat hij van plan is de kerstsfeer te verpesten!

Hoe ga je om met een kersthater? 

Als je zelf helemaal into Kerstmis bent, dan is het niet makkelijk om om te gaan met iemand die er een regelrechte hekel aan heeft. Het kan wel helpen als je te weten komt waar die afgunst vandaan komt. Misschien heeft de persoon in kwestie, net zoals de grinch in de film, een eenzaam leven. Nodig je grinchy vriend of vriendin eens uit voor een fantastisch kerstfeest en verwen hem of haar met koekjes, cadeautjes én liefde, en wie weet wordt die grinchy vriend van je wel een echte kerstliefhebber!

Deel dit bericht
Read later

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.4k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.