5 keer inspiratie om je werknemers op een leuke manier te verrassen 12
Saved Read later
Deel dit bericht

5 keer inspiratie om je werknemers op een leuke manier te verrassen

Hoe waren de afgelopen binnen je onderneming? Grote kans dat je tijdens corona prima resultaten hebt gedraaid. Het was een bijzondere periode, maar veel bedrijven zijn hier opvallend goed vanaf gekomen. Dit geldt spijtig genoeg niet voor alle horecabedrijven en andere bedrijven die veel last van de pandemie hebben gehad.

Is het bij jou eigenlijk allemaal goed gegaan? Dan is het wellicht leuk om je werknemers hiervoor te belonen. Door voor één van onderstaande producten te kiezen, weet je je werknemers op een leuke manier te verrassen.

Tip 1: Bon voor een dagje uit

5 keer inspiratie om je werknemers op een leuke manier te verrassen 15

Wat wellicht erg leuk is, is om een bon voor een dagje uit te geven. Er bestaan meerdere van deze cadeaukaarten/cadeaubonnen die je bij tal van aanbieders kunt bestellen. Door zo’n cadeautje te geven, maak je zowel je werknemers als zijn/haar gezin blij.

Uiteraard moet je wel even goed bedenken wat de waarde per bon is. Zeker als je veel werknemers in dienst hebt, kan de totale investering behoorlijk fors oplopen.

Bekijk ook:
Een eigen McDonald's beginnen? Dit zijn de cijfers en belangrijkste regels

Tip 2: een leuke mok

Een mok bedrukken en geven is eveneens een prima idee. Op de mok kun je van alles laten bedrukken; het bedrijfslogo, de bedrijfsnaam of de naam van de werknemers zijn hier enkele voorbeelden van. Heb je recent een leuke teambuilding gehad? Dan kun je wellicht ook voor een foto kiezen die op die dag gemaakt is.

Bijkomend voordeel: deze mokken kunnen je personeel tijdens het werken gebruiken. Vanaf 2023 is het namelijk niet meer toegestaan om van vervuilende wegwerpbekertjes gebruik te maken. Dankzij de mokken kunnen je werknemers in ieder geval altijd nog van een lekker koffietje of theetje genieten.

Tip 3: feestavond

5 keer inspiratie om je werknemers op een leuke manier te verrassen 16

Herinneringen zijn veel leuker dan materiële zaken. Dat is een stelling die veel mensen kunnen onderstrepen. Het is dan ook erg leuk om sámen met je werknemers leuke herinneringen op te bouwen. Dit doe je bijvoorbeeld door een feestavond voor je personeel te organiseren. Je kunt voor een groot feest gaan, maar je kunt bijvoorbeeld ook een feestje met een BBQ combineren. Zo’n avondje doet het in ieder geval altijd.

Bekijk ook:
Wat is de beste ergonomische wiebelkruk?

Tip 4: extra dagje vrij

Wil je je werknemers echt een goed verrassen? En wil je hen op deze manier ook belonen voor de goede resultaten in de afgelopen periode? Dan is het erg leuk om je werknemers met een extra dagje vrij te verrassen. Je kunt dit volledig aan hen overlaten, maar je kunt ook één vaste dag selecteren. Ongeacht waar je voor kiest; elke werknemer is gek op een extra dagje vrij.

Tip 5: happy hour organiseren

Wil je je werknemers op een ‘normale’ werkdag eens verrassen? Dat doe je bijvoorbeeld door een happy hour te organiseren. Geef al je werknemers een dagje vrij en schotel in dat uurtje lekker eten en drinken voor. Zeker als je dit op een leuke plek kunt doen, zijn je werknemers hier erg blij mee. Mogelijk kun je tijdens deze happy hour ook nog een leuke loterij of iets dergelijks houden.

848

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.