in

Zwaargewicht trotseert waterglijbaan

Pak maar vast een dweil

Als je wat dikker bent dan zijn sommige dingen een uitdaging. Jezelf in een vliegtuigstoel proppen bijvoorbeeld, of achter de hond aan rennen als hij je zak Dorito’s van tafel heeft gejat. En dan hebben we het nog niet over de wanhopige blikken van het personeel van een ‘all you can eat’ restaurant zodra je binnenkomt. Ook op vakantie lopen de dikkeren der aarde tegen tal van problemen op. Zo past het stoeltje van de achtbaan niet meer (dat deed hij vorig jaar nog wel), wordt die anderhalve meter afstand bewaren een stuk moeilijker, en is de trap naar de glijbaan elke keer een ware marathon.

We blijven even hangen bij die glijbaan. In deze video zien we een zwaargewicht een bommetje maken waar de gemiddelde zeemijn jaloers op zou worden. Het mooie is dat deze man er niets speciaals voor hoeft te doen! Onder luid gejuich laat hij zich naar beneden glijden, trotseert een paar seconden de wetten van de zwaartekracht, om daarna met de kracht van tachtig megaton in het water te knallen. Of de vloedgolf het resort heeft weggevaagd weten we niet, maar wel dat de hilariteit er niet minder om is. (Geluid aan, de lach van zijn vrienden werkt aanstekelijk).

Geschreven door Mike

Ik ben Mike, een gepassioneerd schrijver met een brede interesse. Ik heb een aantal boeken geschreven, maar tegenwoordig hou ik me vooral bezig met het schrijven van korte verhalen, blogs en artikelen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

horeca maatregelen corona

Horeca woest om nieuwe maatregelen

Dit is de duurste whisky

Dit is de duurste whisky ter wereld