Wedstrijd: winnaar krijgt een eiland 12
Saved Read later
Deel dit bericht

Wedstrijd: winnaar krijgt een eiland

YouTuber MrBeast houdt wel van aparte wedstrijden waarbij er een enorme prijs valt te winnen, maar dit keer overtreft hij iedereens verwachtingen. In zijn nieuwste video strijden tien deelnemers op een eiland om een enorme prijs; het eiland zelf. Dus een soort Expeditie Robinson, maar dan zonder zware ontberingen en met een veel betere prijs. Waar kan je je opgeven?

MrBeast maakte onlangs bekend een eiland te hebben gekocht, maar kennelijk was hij er niet helemaal tevreden mee want datzelfde eiland was de inzet van deze wedstrijd. Tien deelnemers deden mee en maakten allemaal kans op die waanzinnige prijs. Het eiland kostte hem ongeveer 800.000 dollar, dus de kandidaten waren zeer gemotiveerd om te winnen. Helaas kon er uiteindelijk maar een zichzelf de eigenaar noemen van het eiland.

In tegenstelling tot de gameshows die we gewend zijn, was deze wedstrijd lekker snel en waren de opdrachten vrij eenvoudig. De wedstrijd was een simpele afvalrace. Degene die als laatste overbleef, won een eiland. Zo moesten de deelnemers zwemmen, verstoppertje spelen, bowlen, schatzoeken en stemmen wie er naar huis moest en stemmen wie er weer terug mocht keren in de wedstrijd. En dat levert vermakelijke beelden op.

Bekijk ook:
Dit zijn de 10 leukste bordspellen aller tijden

Wil je weten wie er uiteindelijk gewonnen heeft? Kijk dan de video!

MrBeast

MrBeast is een YouTuber die erom bekend staat vaker van dit soort gekke challenges te houden, en vaak strooit hij in die video’s met enorme geldbedragen. Trending.nl deelde al eens eerder een videos van MrBeast. In deze video voorzag hij bijvoorbeeld alle honden van een dierenasiel van een nieuw thuis (echte kijktip voor dierenliefhebbers)! Daarnaast hebben we ook een video waarin hij een eetwedstrijd houdt met de wereldkampioen sneleten; daarin eten ze de allergrootste pizzapunt ooit.

Deel dit bericht
Read later
Avatar foto
Nick

Hey, ik ben Nick. Ik heb een passie voor films, televisieseries, schrijven, lezen, games, politiek, sport en social media. Als Trendwatcher zal ik vooral de focus op deze onderwerpen leggen. Ooit hoop ik nog een boek te schrijven, maar voor nu blijft het vooral bij artikelen voor websites. Veel leesplezier gewenst!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.4k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.