Far Cry 6 komt eraan! Dit moet je weten over deze nieuwe game 12
Saved Read later
Deel dit bericht

Far Cry 6 komt eraan! Dit moet je weten over deze nieuwe game

Jeuken jouw handen voor een nieuwe game waar je maandenlang zoet mee kunt zijn? Dan hebben we goed nieuws, want Far Cry 6 komt eraan. Het duurt nog wel even, maar vanaf de release date van 18 februari 2021 is deze supervette game verkrijgbaar voor PlayStation®4, PlayStation®5, Xbox One, Xbox Series X, Stadia, Epic Games en Uplay. Wij kijken alvast vooruit naar de release van Far Cry 6 én naar de meer aanstaande release van Assassin’s Creed Valhalla.

Versla de brute dictator

In Ubisoft’s first person shooter game Far Cry 6 begeef je je een fictief land waar opstanden zijn uitgebroken tegen brute dictator Anton Castillo, die gespeeld wordt door acteur Giancarlo Esposito. Castillo wil zijn land terugbrengen naar een gedateerd ideaal en veroordeelt op meedogenloze wijze tot een leven in het verleden. Jouw karakter is Dani Rojas, een gewone inwoner die guerrillastrijder wordt. Het is jouw taak om tijdens deze guerrilla-revolutie de natie te bevrijden van deze dictator en zijn zoon Diego. Daarbij maak je gebruik van geïmproviseerde wapens, voertuigen én kun je gebruikmaken van de nieuwe huurlingen Amigos om het tirannieke regime van Anton Castillo en zijn zoon omver te werpen.

Grootste speelveld ooit

Far Cry 6, dat al vier jaar ontwikkeling was toen het eindelijk aangekondigd werd in juli van dit jaar, biedt het grootste speelveld ooit in een Far Cry-game. Het speelveld in deze bijzonder gave game komt compleet met hele jungles om je weg doorheen te vinden, open stranden én een bruisende hoofdstad genaamd Esperanza. Jouw hoofdpersonage Dani kan zowel man als vrouw zijn, dat bepaal je zelf aan het begin van het spel. In tegenstelling tot de vorige Far Cry games heeft het hoofdpersonage ditmaal wel een stem.

Twee verschillende edities

De game wordt in twee verschillende edities uitgebracht: de standaard en de Yara-editie. Deze Yara-editie is vernoemd naar het tropisch paradijs in de Caraïben (geïnspireerd door Cuba) waar het verhaal zich afspeelt en biedt aanvullend het Croc Hunter Pack. Dit pack bevat de Croc Hunter outfit, het geweer 45/70, de wapentalisman Crocodile Tooth en het voertuigaccessoire 45/70 cartridge die je allemaal niet krijgt bij de standaard editie. Wees er op tijd bij en plaats alvast een pre order voor Far Cry 6 om er zeker van te zijn dat je er meteen de eerste dag van kunt gaan genieten. Ook krijg je een bij een pre-order een bonus, namelijk het Libertad-pack, inclusief een extra outfit voor en het dodelijke wapen Discos Locos.

Far Cry 6 komt eraan! Dit moet je weten over deze nieuwe game 14

Assassin’s Creed Valhalla

Iets wat minder geduld hoeven te hebben voor de release van de nieuwe game Assasin’s Creed Valhalla, ook van Ubisoft. Deze staat gepland voor een release date van 17 november 2020. Dit nieuwe deel uit de populaire reeks Assassin’s Creed komt uit voor de PC, PlayStation®4 of Xbox One en kan ook geüpgraded worden naar de versie voor de volgende generatie (PlayStation®5 of Xbox Series X). In deze action RPG die zich afspeelt in het jaar 873 speel je een alternatieve versie van de invasie van de Vikingen in Groot-Brittannië na. Jij bent Eivor, een Viking-overvaller die betrokken raakt in het conflict tussen de Brotherhood of Assassins en de Templar Order. Je kunt hem spelen als een mannelijk karakter, maar ook als een vrouwelijk karakter. Dit kun je zelfs tijdens het spel nog veranderen.

Deel dit bericht
Read later

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.8k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.