blank

Video: Prototype van Russisch vliegtuig neergestort tijdens proefvlucht

0 Shares

In Rusland is een prototype van een vliegtuig van het Russische leger neergestort tijdens een proefvlucht. De crash werd door meerdere mensen waargenomen die het ongeluk ook hebben gefilmd. In de onderstaande video kan je de schokkende crash zien. 

Dinsdagochtend werd er een test gedaan met het Ilyushin Il-112V prototype vliegtuig. Op de beelden is te zien hoe het misgaat tijdens de landing in Rusland, dichtbij de stad Moskou. Het vliegtuig heeft de daling ingezet, maar dan breekt er plotseling een brand uit. Er wordt momenteel nog onderzoek gedaan naar de oorzaak van de crash, maar waarschijnlijk is een motor van het vliegtuig in de brand gevlogen. Het vliegtuig vliegt nog even door na de explosie, maar dan lijkt de piloot de balans niet meer te kunnen houden waardoor het voertuig omkantelt en met een verwoestende klap de grond raakt.

De crash is in de onderstaande video te zien:

De crash werd ook op Twitter gedeeld:

Bekijk ook:
Video: heftige skiongelukken die maar net goed aflopen

Tijdens de crash waren er zeker drie bemanningsleden aan boord. Volgens de lokale Russische media hebben deze de crash helaas niet overleefd. De Russische autoriteiten zijn een onderzoek gestart naar de oorzaak van de crash van het vliegtuig. Wat er moet het prototype vliegtuig gaat gebeuren is nog niet bekend, maar de crash kan wel eens negatief uitpakken voor het programma.

Leave A Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

blank Trending
blank Opinie
blank Quizzen
blank Toplijstjes

Inloggen

Of met je gebruikersnaam:

Wachtwoord vergeten?

Wachtwoord vergeten?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Inloggen

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.