Video: Prototype van Russisch vliegtuig neergestort tijdens proefvlucht 12
Saved Read later
Deel dit bericht

Video: Prototype van Russisch vliegtuig neergestort tijdens proefvlucht

In Rusland is een prototype van een vliegtuig van het Russische leger neergestort tijdens een proefvlucht. De crash werd door meerdere mensen waargenomen die het ongeluk ook hebben gefilmd. In de onderstaande video kan je de schokkende crash zien. 

Dinsdagochtend werd er een test gedaan met het Ilyushin Il-112V prototype vliegtuig. Op de beelden is te zien hoe het misgaat tijdens de landing in Rusland, dichtbij de stad Moskou. Het vliegtuig heeft de daling ingezet, maar dan breekt er plotseling een brand uit. Er wordt momenteel nog onderzoek gedaan naar de oorzaak van de crash, maar waarschijnlijk is een motor van het vliegtuig in de brand gevlogen. Het vliegtuig vliegt nog even door na de explosie, maar dan lijkt de piloot de balans niet meer te kunnen houden waardoor het voertuig omkantelt en met een verwoestende klap de grond raakt.

De crash is in de onderstaande video te zien:

De crash werd ook op Twitter gedeeld:

Bekijk ook:
Video: heftige skiongelukken die maar net goed aflopen

Tijdens de crash waren er zeker drie bemanningsleden aan boord. Volgens de lokale Russische media hebben deze de crash helaas niet overleefd. De Russische autoriteiten zijn een onderzoek gestart naar de oorzaak van de crash van het vliegtuig. Wat er moet het prototype vliegtuig gaat gebeuren is nog niet bekend, maar de crash kan wel eens negatief uitpakken voor het programma.

Deel dit bericht
Read later
Avatar foto
Nick

Hey, ik ben Nick. Ik heb een passie voor films, televisieseries, schrijven, lezen, games, politiek, sport en social media. Als Trendwatcher zal ik vooral de focus op deze onderwerpen leggen. Ooit hoop ik nog een boek te schrijven, maar voor nu blijft het vooral bij artikelen voor websites. Veel leesplezier gewenst!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.8k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.