in , ,

Video: heftige skiongelukken die maar net goed aflopen

Dan is wintersport net iets minder leuk

Wintersporten is natuurlijk hartstikke leuk, maar het kan ook wel eens mislopen. In deze video is een compilatie gemaakt van skiërs die wel een hele flinke smak maken. 

Dit zijn de maanden waarop veel Nederlanders op wintersport gaan, maar helaas zit dat er dit jaar voor de meeste van ons niet in. Door de coronapandemie is een uitstapje naar de bergen niet echt mogelijk, dus zullen we toch nog even moeten wachten voordat we de sneeuw weer kunnen opzoeken. Dat is natuurlijk heel jammer, al zullen we door het uitstellen van de wintersportvakantie ook wat ongelukken vermijden. Want ja, met wintersport gaat het ook wel eens mis.

Dat niet elke wintersportvakantie helemaal goed afloopt, geloof je meteen als je de bovenstaande video hebt gezien. In de video is een compilatie gemaakt van skiërs die op enorme hoogtes niet de slimste keuzes maken. Zelfs als je geen hoogtevrees hebt, krijg je al buikpuin van het zien van de beelden. De skiërs kan je zowel ongelukkig als gelukkig noemen, want je ziet hoe ze van enorme hoogte een flinke val maken. Maar, gelukkig kunnen ze het allemaal navertellen, met slechts wat lichte verwondingen als aandenken aan hun val. Hoe dan?

Bekijk ook:
Grappige dierenfilmpjes in de dierentuin; kan jij kijken zonder te lachen?

Heb jij na het zien van deze beelden nog zin in wintersport? Of vind je het nu wat minder erg dat je deze keer mag overslaan?

Geschreven door Nick

Hey, ik ben Nick. Ik heb een passie voor films, televisieseries, schrijven, lezen, games, politiek, sport en social media. Als Trendwatcher zal ik vooral de focus op deze onderwerpen leggen. Ooit hoop ik nog een boek te schrijven, maar voor nu blijft het vooral bij artikelen voor websites. Veel leesplezier gewenst!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Gaat MIRI buitenaards leven ontdekken

Gaat MIRI buitenaards leven ontdekken?

telefoon opladen met zweetvoeten

Je telefoon opladen met je zweetvoeten