Trailer: The Last Duel 13
Saved Read later
Deel dit bericht

Trailer: The Last Duel

De eerste trailer van The Last Duel is verschenen. De trailer van de historische film is in de bovenstaande video te zien! Ga jij de film straks kijken?

The Last Duel is een Brits-Amerikaanse film die over een paar maanden in de bioscopen gaat verschijnen. De film – die gebaseerd is op het boek The Last Duel: A Ture Story of Trial By Combat in Medieval France – speelt zich af in de 14e eeuw en gaat over het laatste legale duel in Frankrijk. Marguerite de Carrouges claimt dat ze is verkracht door de beste vriend van haar man. Die moet natuurlijk de eer van zijn vrouw verdedigen en daarom daagt hij zijn voormalige beste vriend uit voor een duel om zo het recht te laten zegevieren.

Bekijk ook:
Top 10 bioscoopfilms - juli 2021

The Last Duel cast

The Last Duel bestaat uit een ware sterrencast. De hoofdrollen worden namelijk gespeeld door Oscarwinnaar Matt Damon (The Martian, Good Will Hunting) en Adam Driver (Marriage Story, Star Wars). Damon zal te zien zijn als de ridder Jean de Carrouges. Driver speelt Jacques Le Gris, de man die beschuldigd wordt van de verkrachting. Jodie Comer – die veel mensen zullen kennen als de bijzondere moordenares Villanelle van Killing Eve – kruipt in de rol van Marguerite de Carrouges. Daarnaast speelt ook Ben Affleck een kleine rol in de film.

De regie van The Last Duel ligt in de handen van Ridley Scott. De regisseur werkte eerder aan films zoals The Martian, Gladiator en Blade Runner.

Wanneer verschijnt The Last Duel in de bioscopen?

Het duurt nog even voordat The Last Duel in de bioscopen verschijnt. De releasedatum staat namelijk gepland op 15 oktober.

Avatar foto
Nick

Hey, ik ben Nick. Ik heb een passie voor films, televisieseries, schrijven, lezen, games, politiek, sport en social media. Als Trendwatcher zal ik vooral de focus op deze onderwerpen leggen. Ooit hoop ik nog een boek te schrijven, maar voor nu blijft het vooral bij artikelen voor websites. Veel leesplezier gewenst!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.3k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.