Top 10 gevaarlijkste gangs 12
Saved Read later
Deel dit bericht

Top 10 gevaarlijkste gangs

We kennen allemaal wel een buurt in ons koude kikkerlandje waar we liever een blokje omheen lopen. Niemand zit te wachten op een duister figuur dat een vuurtje van je wilt en meteen vriendelijk doch dringend vraagt om je portemonnee en mobiele telefoon af te geven. Als je een groepje dealers ziet staan dan geef je ze geen high-five als je onderweg bent naar de supermarkt. Nee, wij willen niets te maken hebben met dat gespuis in onze woonomgeving.

In sommige delen van de wereld gaat het er iets anders aan toe. Daar is het gespuis goed georganiseerd en knettergek. Daar vragen ze niet om je horloge, nee, ze hakken je onderarm eraf met een machete en gaan er op die manier met je horloge vandoor! Je gebruikt geen drugs? Prima, dan ontvoeren ze, steken een naald in je arm en voila! Ze hebben er een verslaafde klant bij. Deze bendes zijn wereldwijd operatief, verdienen miljoenen met hun handel en vreten de ogen uit je schedel als je dat in gevaar brengt. In deze video zie je de top 10 gevaarlijkste bendes.

Avatar foto
Mike

Ik ben Mike, een gepassioneerd schrijver met een brede interesse. Ik heb een aantal boeken geschreven, maar tegenwoordig hou ik me vooral bezig met het schrijven van korte verhalen, blogs en artikelen.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3.8k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.