Passagier schreeuwt in gezicht van krijsend kind 12
Saved Read later
Deel dit bericht

Passagier schreeuwt in gezicht van krijsend kind

Kinderen die hun zin niet krijgen kunnen het bloed onder je gelakte nagels vandaan halen. Als je pech hebt dan ontmoet je zo'n snotterige kwelgeest in het vliegtuig, tijdens een vlucht van twaalf uur. Op kilometers hoogte is het negeren van het helse gehuil en gekrijs zeer moeilijk, evenals beleefd blijven als je op dat moment probeert te slapen, te lezen, of op een andere manier probeert te ontspannen tijdens een vermoeiende vlucht.

In deze video haalt een kind alles uit de kast om de sterren uit de hemel te krijsen. Alsof er een exorcist aan het werk is moeten de passagiers in het vliegtuig duivelse kwellingen aan de trommelvliezen doorstaan, dit alles wordt gefilmd door een man die de humor er wel van in kan zien. Op een gegeven moment is een passagier het gekrijs van dat blaag zo zat dat ze hem een kinderkoekje van eigen deeg geeft. Bekijk hier de beelden, en probeer niet te lachen.

Avatar foto
Mike

Ik ben Mike, een gepassioneerd schrijver met een brede interesse. Ik heb een aantal boeken geschreven, maar tegenwoordig hou ik me vooral bezig met het schrijven van korte verhalen, blogs en artikelen.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.5k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.