in

Otter springt op boot van vissers om te ontsnappen aan orka

Dat was kantje boord

De natuur is wreed. Het is eten of gegeten worden. Soms moet je als prooi rennen voor je leven, of in dit geval zwemmen. Je zult maar een vredige otter zijn, die op een luie zondag een paar baantjes gaat trekken en dan oog in oog komt te staan met een gemotiveerde, hongerige en dus moordlustige orka, daar verkrimpt je flipper toch van?

De otter in deze video heeft zo’n dag. Gelukkig heeft hij aan zijn conditie gewerkt want dat geeft hem extra kostbare seconden die van levensbelang zijn. normaal hebben otters niets met mensen, maar dit exemplaar omarmt deze vissersboot alsof het de liefde van zijn leven is. in blinde paniek en overlevingsdrang zoekt hij een veilige haven bij deze vissers terwijl de orka hem op zijn vacht zit. Hoe dit spannende verhaal afloopt zie je in dit filmpje. Jaws is er niets bij.

Geschreven door Mike

Ik ben Mike, een gepassioneerd schrijver met een brede interesse. Ik heb een aantal boeken geschreven, maar tegenwoordig hou ik me vooral bezig met het schrijven van korte verhalen, blogs en artikelen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Quiz: Wat weet je van Arjen Robben?

draadloos mobiel opladen

Draadloos opladen is de trend van nu!