Mensen met een k*tdag op het werk 13
Saved Read later
Deel dit bericht

Mensen met een k*tdag op het werk

Soms heb je van die dagen dat je beter in bed had kunnen blijven liggen. Maar er moet brood op de plank komen, dus geef je gehoor aan die vervloekte wekker en kruip je als een zombie naar de badkamer op die vleermuissmaak uit je bek te poetsen. Tandpasta op, dan maar met douchegel. Beneden smeer je de lunch voor op het werk, grijpt de kat je laatste plakje boterhamworst van het aanrecht en kom je erachter dat de koffie, jouw levenselixer, op is. Vloekend en tierend stap je in de auto, tank leeg. Een uur te laat kom je op je werk, waar de hogere in rang je een preek geeft waar Fidel Castro de punt van een sigaar aan zou kunnen zuigen. Zo, de toon is gezet. Dan maar je gedachten verzetten tijdens de noeste arbeid.

Maar de vervloeking stopt niet na het vloeken. Sterker nog, het ongeluk plakt als een laag teer aan je ziel, althans dat is wel het geval bij de pechvogels in deze video. We zien hier een compilatie van mensen die simpelweg een zware k*tdag op het werk hebben. Dacht je dat jij een zware dobber te hebben aan jouw werkdag? Kijk dan naar dit filmpje, dan verdwijnen je problemen als sneeuw voor de zon. Werkse!

Avatar foto
Mike

Ik ben Mike, een gepassioneerd schrijver met een brede interesse. Ik heb een aantal boeken geschreven, maar tegenwoordig hou ik me vooral bezig met het schrijven van korte verhalen, blogs en artikelen.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

875

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.