Kat beschermt baby tegen babysitter 13
Saved Read later
Deel dit bericht

Kat beschermt baby tegen babysitter

Je wilt een boze kat niet in je gezicht hebben, of je moet eruit willen zien als Freddy Krueger. Er wordt gezegd dat katten spirituele wezens zijn. Ze zien een naderende dood, de geesten van overledenen en de aura van mensen. Zo ziet een kat bijvoorbeeld de aura van de peuter op deze video. Dat wordt namelijk bloedrood, grijs, zwart en doods bij het zien van een kapot gevallen glas. Het spruitje begint te krijsen, en dan komen de bewakers van haar aura in actie. En dat is niet voor de poes..

Je hebt geen zin om naar het overgooien van een bal te kijken, dus als ik jou was zou ik meteen door scrollen naar 0:50. Want dan begint de actie.

De zwart/witte kat wordt pure Satan als hij het meisje hoort huilen en valt de oppas zonder twijfel aan. De arme vrouw weet niet wat haar overkomt en danst, alsof er op haar voeten wordt geschoten door de huiskamer. De kat kent geen medelijden en krast zijn handtekening nog een paar keer in haar benen als ze het meisje oppakt. De aura van de oppas zal zeker zeven kleuren zijn geweest. Deze kat is een ware beschermengel met nagels, al moet hij de volgende keer wel beter inschatten of het gevaar werkelijk in de juiste hoek zit.

Deel dit bericht
Read later
Avatar foto
Mike

Ik ben Mike, een gepassioneerd schrijver met een brede interesse. Ik heb een aantal boeken geschreven, maar tegenwoordig hou ik me vooral bezig met het schrijven van korte verhalen, blogs en artikelen.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

826

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.