in

Man breekt arm tijdens armworstelen

Dat wordt afvegen met links

Armworstelen is een krachtmeting dat sinds mensenheugenis wordt beoefend. De winnaar mag zich de sterkste noemen, de gladiator die dwars door deuren loopt, de Hercules die de baas van het dorp wordt. Onder een wolk van testosteron nemen twee titanen het tegen elkaar op, tussen het aanmoedigende gejuich van het publiek. Wie is de sterkste? In dit filmpje wordt dat pijnlijk duidelijk.

De twee krachtpatsers in deze video gaan de strijd met elkaar aan. Onder veel belangstelling kruisen ze hun vleesgeworden degens. Waarna ze, na het startsignaal, elkaars arm proberen neer te sabelen. Het begint lekker, totdat één van de twee uitsmijters toch zachtgekookt blijkt te zijn. Zijn arm breekt. Het geluid valt te vergelijken met het breken van een soepstengel, of met het knappen van een dor takje tijdens een boswandeling. Als je van kippenvel houdt dan moet je vooral het geluid aanzetten. Van de beelden lopen de rillingen over je rug, heerlijk tijdens een kop koffie als je net wakker bent. Of tijdens een borrel op zaterdagavond, misschien is een potje armworstelen dan extra spannend. Bekijk hier de beelden! Enjoy.

Expert

Geschreven door Mike

Ik ben Mike, een gepassioneerd schrijver met een brede interesse. Ik heb een aantal boeken geschreven, maar tegenwoordig hou ik me vooral bezig met het schrijven van korte verhalen, blogs en artikelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

      Overtreding coronaregels kost studenten € 30.000,-

      coronaboetes per gemeente

      Grote verschillen in coronaboetes per gemeente