in

LOLLOL

Jongen wordt gelanceerd na gooien vuurwerk in rioolput

Boem is au

Boem is au. Dat leer je aan je kinderen als ze als een stel losgeslagen apen door de speeltuin rennen. Sommige kinderen hebben schijt aan die waarschuwing en nemen de ontdekking van de wereld naar het randje van hun jonge leventjes. Zo ook de baldadige rakker in deze video. Hij heeft een tas met rotjes weten te bemachtigen en gaat daar als een ware pyrotechnicus mee experimenteren. Uiteraard gooi je die knallers dan in alle hoeken en gaten van de omgeving van je huis, in dit geval het riool van de straat. Geef toe, jij zou hetzelfde doen

De pech is dat deze jongen in een land woont waar bruine bonen bij het ontbijt, de lunch en het diner wordt gegeten. Sterker nog, ze krijgen het mee naar school! Daarbij is het rioolstelsel minder geavanceerd dan in andere landen waardoor methaan heer en meester is in het ondergrondse stelsel. En niet fucken met methaan, het gas is zeer licht ontvlambaar, waar deze jongen op onfortuinlijke wijze achter kwam. Nadat hij een rotje in het riool gooide werd hij nog harder gelanceerd dan een raket van NASA. Wees gerust, de jongen heeft het overleefd. En hij kan dit verhaal met een driedubbele salto vertellen op zijn verjaardag.

Geschreven door Mike

Ik ben Mike, een gepassioneerd schrijver met een brede interesse. Ik heb een aantal boeken geschreven, maar tegenwoordig hou ik me vooral bezig met het schrijven van korte verhalen, blogs en artikelen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Top 10 grootste vliegvelden ter wereld

Hoe weet je of je een hartaanval hebt

Hoe weet je of je een hartaanval hebt?