Jongen wordt gelanceerd na gooien vuurwerk in rioolput 12
Saved Read later
Deel dit bericht

Jongen wordt gelanceerd na gooien vuurwerk in rioolput

Boem is au. Dat leer je aan je kinderen als ze als een stel losgeslagen apen door de speeltuin rennen. Sommige kinderen hebben schijt aan die waarschuwing en nemen de ontdekking van de wereld naar het randje van hun jonge leventjes. Zo ook de baldadige rakker in deze video. Hij heeft een tas met rotjes weten te bemachtigen en gaat daar als een ware pyrotechnicus mee experimenteren. Uiteraard gooi je die knallers dan in alle hoeken en gaten van de omgeving van je huis, in dit geval het riool van de straat. Geef toe, jij zou hetzelfde doen

De pech is dat deze jongen in een land woont waar bruine bonen bij het ontbijt, de lunch en het diner wordt gegeten. Sterker nog, ze krijgen het mee naar school! Daarbij is het rioolstelsel minder geavanceerd dan in andere landen waardoor methaan heer en meester is in het ondergrondse stelsel. En niet fucken met methaan, het gas is zeer licht ontvlambaar, waar deze jongen op onfortuinlijke wijze achter kwam. Nadat hij een rotje in het riool gooide werd hij nog harder gelanceerd dan een raket van NASA. Wees gerust, de jongen heeft het overleefd. En hij kan dit verhaal met een driedubbele salto vertellen op zijn verjaardag.

Deel dit bericht
Read later
Mike

Ik ben Mike, een gepassioneerd schrijver met een brede interesse. Ik heb een aantal boeken geschreven, maar tegenwoordig hou ik me vooral bezig met het schrijven van korte verhalen, blogs en artikelen.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.5k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.