Gekke man rent tornado in 14
Saved Read later
Deel dit bericht

Gekke man rent tornado in

Iedereen maakt tegenwoordig bijna dagelijks een selfie. Op de verjaardag van je neefje, op de plek van een auto-ongeluk, op de crematie van je oma, alles moet worden vastgelegd. Als daarna de duizenden likes binnenstromen dan is dat weer goed voor je ego. Sommige mensen gaan verder in hun jacht naar de ultieme selfie, soms met dodelijke afloop. Op één teen balanceren op de rand van een klif, skateboarden op het dak van een wolkenkrabber, je kunt het zo vreemd niet bedenken of het is gedaan. De gekke gast in deze video tilt dit begrip naar een hogere dimensie, bijna letterlijk.

Hij besloot namelijk om een tornado in te duiken en dit te filmen. De kans deed zich voor toen hij in de outback van Australië een tornado zag, waarna hij meteen zijn kans greep om de ultieme selfie te maken. Hij stapte uit zijn auto, maakte een afspraak met zijn evenwichtsorgaan en dook af op dit stukje natuurgeweld. De beelden laten niets te raden over. Hij heeft in ieder geval wel succes geboekt met zijn actie want zijn video is inmiddels miljoenen keren bekeken. Een twisted stukje fame voor deze adrenalinejunk. Bekijk de beelden en wees verbaasd en verwonderd.

Deel dit bericht
Read later
Mike

Ik ben Mike, een gepassioneerd schrijver met een brede interesse. Ik heb een aantal boeken geschreven, maar tegenwoordig hou ik me vooral bezig met het schrijven van korte verhalen, blogs en artikelen.

One Comment

  1. JohanBr Reply

    Voor dit soort mensen en degene die dergelijke beelden herplaatsen moet er een instelling te vinden zijn, Bij voorkeur in de outback

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.6k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.