roblox seks feestjes
Volodymyr Kalyniuk/123rf.com
Saved Read later
Deel dit bericht

Roblox onder vuur om digitale seks feestjes

Veel kinderen zijn bekend met de app ‘Roblox'. Het is een spelletjes platform waar gebruikers in allerlei verschillende kamers kunnen gaan om in verschillende werelden te spelen. De app ligt nu onder vuur wegens digitale seks feestjes op het kindvriendelijke platform.

Roblox seks feestjes

Roblox heeft meer dan 150 miljoen maandelijks actieve gebruikers. Dylan Lemus-Olson, ook wel bekend als ‘Dazzely' op Roblox, heeft meerdere YouTube video's geplaatst waarin hij laat zien hoe deze seks feestjes in zijn werk gaan. Volgens Lemus-Olson blijft YouTube zijn video's steeds verwijderen i.v.m. copyright.

Condo games

Het fenomeen wordt condo games genoemd. Er zijn een aantal spelletjes op Roblox die door hackers geprogrammeerd zijn om de kindvriendelijke filters te omzeilen. Hierdoor kunnen zij naakte poppetjes in het spel zetten die seks simuleren en vunzige taal gebruiken. Ouders vinden dit terecht zorgwekkend. Je weet immers niet of er een onschuldig kind achter het scherm zit of dat er een of andere viezerik bezig is.

Bekijk ook:
Dit bedrag kost een tbs-behandeling per jaar

Adopt Me spelletje

Een populair spel op dit moment is “Adopt Me!”. Dit wordt door zowel kinderen als ouders gespeeld. Het is een spel wat normaal gesproken kindvriendelijk is en waar er dus geen sprake is van een condo game. Toch blijkt het niet helemaal veilig. Deranda Bordelon speelde onlangs nog Adopt Me met haar 8-jarige dochter toen iemand de moeder's karakter pakte en het mee naar bed nam om seks te simuleren.

“Ineens nam ze me mee naar een andere kamer en trok ze haar kleren uit en vroeg ze mij hetzelfde te doen. Gewoon allerlei volwassen dingen die niet voor kinderen zouden moeten zijn”.

Roblox zegt op dit moment onderzoek te doen naar de klachten die het binnenkrijgt. De ontwikkelaars van Adopt Me zeggen ook de veiligheid van de spelers serieus te nemen en actie te ondernemen tegen iedereen die de regels breekt. Roblox heeft verder geen reactie gegeven op het verwijderen van de video's van Lemus-Olson, maar zegt wel alle vermoedelijke kinderporno zaken door te sturen naar de autoriteiten.

Deel dit bericht
Read later
Avatar foto
Sandra Vernon

Hallo, ik ben Sandra! Ik ben 24 jaar en woonachtig in Zuid-Holland. Ik schrijf graag over criminaliteit, maar ook het gezinsleven, dieren, zorg en erotiek zijn voor mij geen onbekend terrein. In mijn vrije tijd lig ik het liefst in bed een serie te kijken, meestal crime of ziekenhuis gerelateerd. Heb je een interessant onderwerp waar je graag meer over leest? Stuur mij dan een berichtje!

2 Comments

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2.9k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.