Gekgestoorde man sloopt raam van bus 14
Saved Read later
Deel dit bericht

Gekgestoorde man sloopt raam van bus

Je geduld verliezen is makkelijk als het gaat om het openbaar vervoer. Het is altijd maar afwachten of er geen vertraging is, of er plek is om te zitten en of je OV-chipkaart geen foutmelding aangeeft. Als je dan ook nog eens de bus wordt uitgezet omdat je kapsel andere reizigers in de weg zit dan knapt er een draadje in je kop en draai je uiteraard helemaal door. Je wilt de bus weer in om ze eens goed de waarheid te spugen, maar de deur zit op slot. Wat dan? Dan ga je gewoon via het raam naar binnen, logisch toch?

De man in deze video flipt hem volledig en sloopt de deur van een bus als hij niet naar binnen kan om verhaal te halen. ‘I KILL YOU!!' schreeuwt hij terwijl hij zich als een T-rex naar binnen hapt. Uiteindelijk weet hij zich door het raam van de deur te wurmen, dit wordt allemaal vastgelegd door een medereiziger die deze bizarre beelden met ons deelde. Maar eenmaal binnen maakt hij niets waar van zijn bedreigingen en druipt als een verzopen kat af naar buiten. Check it out!

Deel dit bericht
Read later
Mike

Ik ben Mike, een gepassioneerd schrijver met een brede interesse. Ik heb een aantal boeken geschreven, maar tegenwoordig hou ik me vooral bezig met het schrijven van korte verhalen, blogs en artikelen.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.7k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.