Friends: The Reunion - Trailer 12
Saved Read later
Deel dit bericht

Friends: The Reunion – Trailer

Onze favoriete vrienden zijn terug! Voor één keer komen Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry, David Schwimmer weer samen op tv in een langverwachte Friends reünie. HBO Max plaatste onlangs de trailer van de speciale aflevering online, die in de bovenstaande video te zien is.  

De Friends zijn terug. Zeventien jaar na het einde van de serie keert de hele cast terug voor één speciale aflevering waarin wordt teruggekeken op een van de meest succesvolle series aller tijden. Tijdens de reünie is onder meer te zien hoe de cast terugkeert naar de set om herinneringen op te halen. Is alles nog zoals ze het hadden achter gelaten? Daarnaast is er ook nog tijd voor een spelletje, en spelen de acteurs een Friends trivia quiz tegen elkaar. Welke friend is de beste Friends-expert? Samen lezen ze ook een oud script hardop voor, waardoor het bijna lijkt alsof de Friends weer echt terugkeren. Ze praten daarnaast ook over speciale herinneringen en ervaringen, dus voor een echte Friends-fan belooft het een bijzondere aflevering te worden.

In de Friends reünie zullen ook andere bekende gastacteurs te zien zijn. Elliott Gould en Christina Pickles (de ouders van Ross en Monica’s), Tom Selleck (Monica’s ex), Maggie Wheeler ( de ex van Chandler), James Michael Tyler (Gunther), en Reese Witherspoon (het zusje van Rachel), keren ook terug in de speciale aflevering.

Friends heeft ook talloze bekende fans en die zullen ook te zien zijn in de reünie. Zo zijn ook sterren zoals Lady Gaga, James Cordon, Cindy Crawford, David Beckham, BTS, Cara Delevigne, Mindy Kaling, Malala Yousafzai en Kit Harrington uitgenodigd voor de speciale aflevering.

Bekijk ook:
Quiz: Uit welke serie komt deze quote?

Wanneer verschijnt de Friends: The Reunion?

Friends: The Reunion verschijnt op 27 mei op HBO Max. In Nederland is dat enigszins een probleem, omdat HBO Max tot op het heden niet beschikbaar is in ons land. Je moet dus een beetje creatief zijn als je de reünie meteen wilt zien, of nog even wachten totdat de streamingservice ook in Nederland beschikbaar is.

Friends

Friends is een van de meest succesvolle en bekendste series uit de geschiedenis. De serie begon in 1994 toen de eerste aflevering The One Where Monica Gets A Roommate / The One Where It All Began werd uitgezonden. Friends telde vervolgens in totaal tien seizoenen met 236 afleveringen. De laatste aflevering – genaamd The Last One – werd in 2004 uitgezonden.

De serie had over de hele wereld een miljoenenpubliek. Elk seizoen keken er gemiddeld meer dan 20 miljoen Amerikanen naar Friends en de laatste aflevering wist zelfs 52.5 miljoen kijkers te trekken. De best bekeken aflevering verscheen echter al in het tweede seizoen. In 1996 keken er bijna 53 miljoen Amerikanen naar de aflevering The One After the Super Bowl, die daadwerkelijk na de Superbowl werd uitgezonden.

De serie wist daarnaast tientallen prijzen in de wacht te slepen, waaronder zes primetime Emmy awards. In 2002 ontving Friends de Emmy voor beste komedieserie.

Deel dit bericht
Read later
Nick

Hey, ik ben Nick. Ik heb een passie voor films, televisieseries, schrijven, lezen, games, politiek, sport en social media. Als Trendwatcher zal ik vooral de focus op deze onderwerpen leggen. Ooit hoop ik nog een boek te schrijven, maar voor nu blijft het vooral bij artikelen voor websites. Veel leesplezier gewenst!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.6k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.