Video: Familie ontdekt zeer giftige slang in kerstboom 8
Saved Read later
Deel dit bericht

Video: Familie ontdekt zeer giftige slang in kerstboom

Een kerstboom hangt vaak vol met slingers, kerstballen en andere kerstversiering, maar een familie uit Zuid-Afrika deed wel een heel bijzondere ontdekking in hun boom. In de kerstboom zat namelijk ook een zeer giftige boomslang verstopt. Niet bepaald een prettige huisgast en in de onderstaande video kan je de slang zien!

Een familie in Zuid-Afrika had deze week – net zoals veel anderen – hun kerstboom opgezet en versierd. Dat ging allemaal goed, maar een paar uurtjes nadat het versieren ontdekten ze iets vreemds. Of beter gezegd; de katten van het huis hadden het als eerste in de gaten. Er zat namelijk een ongenodigde gast verstopt in de boom en de katten vonden dat zeer interessant. De baasjes dachten eerst nog aan een muis, maar toen bleek al gauw dat het ging om een slang:

Bekijk ook:
Quiz: Welk dier zie je hier?

Tegenwoordig hoef je geen expert meer te zijn om een slang te herkennen, want met behulp van Google wist de familie al gauw dat het om een boomslang ging. Dat was niet bepaald onprettige – maar wel zeer nuttige – informatie, want deze slangen zijn erg giftig. Al gauw werd daarom een expert ingeschakeld om de slang te laten verwijderen en die wist het beestje zonder problemen te vangen.

De slang was een vrouwtje en was ongeveer anderhalve meter lang. Volgens de slangenvanger valt het gevaar van deze slangen ook wel mee. Hoewel deze zeer giftig zijn, bijten ze maar zelden. Alleen als ze zich zeer bedreigd voelen. Dat is dus een goede tip om mee af te sluiten; zorg dat een giftige slang zich altijd op zijn/haar gemak voelt.

Deel dit bericht
Read later
Avatar foto
Nick

Hey, ik ben Nick. Ik heb een passie voor films, televisieseries, schrijven, lezen, games, politiek, sport en social media. Als Trendwatcher zal ik vooral de focus op deze onderwerpen leggen. Ooit hoop ik nog een boek te schrijven, maar voor nu blijft het vooral bij artikelen voor websites. Veel leesplezier gewenst!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.