in , ,

Video: dit is het duurste huis ter wereld

Zou jij hier willen wonen?

In de bovenstaande video zie je het allerduurste huis ter wereld. Het gebouw luistert naar de naam Antilia, en is ruim 2 miljard dollar waard. 

Het allerduurste huis ter wereld staat in de Indiase stad Mumbai. Het gebouw is in bezit van de miljonair en zakenman Mukesh Ambani. En hij is, verrassend genoeg, een van de rijkste mensen ter wereld is. Hij woont er samen met zijn gezin, bestaande uit zes gezinsleden. Dat lijkt nogal een groot huis voor zes mensen, maar gelukkig hoeven ze niet alleen te zijn. In Antilia beschikken ze ook over behoorlijk wat personeel. Er zijn namelijk meer dan 600 mensen die bij de staf of beveiliging werken.

Bekijk ook:
Dit zijn de rijkste mensen ter wereld

Antilia: duurste huis ter wereld

Antilia is maar liefst 173 meter hoog en bestaat uit 27 verdiepingen. Sommige verdiepingen van het gebouw hebben een (enorm) hoog plafond, en daardoor is het huis veel hoger dan je zou verwachten.

Antilia beschikt daarnaast over drie landingsplaatsen voor helikopters, een garage waar meer dan honderd auto’s in kunnen, een lobby met maar liefst negen liften, een zwembad, een spa, een gezondheidscentrum, een yogastudio, een gym, een tempel, een sneeuwkamer met sneeuwmachines, een ballroom, een bioscoop met plek voor 50 man en meerdere balkons met tuinelementen.

Het huis is wel een beetje aan de dure kant, maar dan heb je wel wat.

Foutje gezien? Laat het ons weten! Selecteer de tekst en druk Ctrl+Enter.

Geschreven door Nick

Hey, ik ben Nick. Ik heb een passie voor films, televisieseries, schrijven, lezen, games, politiek, sport en social media. Als Trendwatcher zal ik vooral de focus op deze onderwerpen leggen. Ooit hoop ik nog een boek te schrijven, maar voor nu blijft het vooral bij artikelen voor websites. Veel leesplezier gewenst!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Dilemma: Hoe beslis jij over leven en dood?


Warning: Attempt to read property "ID" on int in /home/trending/domains/trending.nl/public_html/wp-content/themes/bimber/includes/post.php on line 1023

Warning: Attempt to read property "ID" on int in /home/trending/domains/trending.nl/public_html/wp-content/themes/bimber/includes/plugins/media-ace.php on line 128

Katten VS eekhoorns