Man eet grootste pizzapunt ooit 12
Saved Read later
Deel dit bericht

Man eet grootste pizzapunt ooit

Pizzaliefhebbers opgelet, want hier hebben we beelden van de grootste pizzapunt die je ooit hebt gezien! En zo'n bijzondere pizza moet natuurlijk wel worden opgegeten, maar dat kost toch de nodige moeite!

YouTuber MrBeast heeft voor deze video de allergrootste pizzapunt ooit laten maken. De pizzapunt is ongeveer 1.82 meter groot en is daarmee langer dan de gemiddelde Nederlandse man! De punt weegt daarnaast meer dan 8 kilo, en dat is nogal veel als je bedenkt dat de gemiddelde pizza ongeveer 300-400 gram weegt.

Pizza eetwedstrijd met wereldkampioen

Het is natuurlijk niet leuk genoeg om de grootste pizzapunt alleen te laten zien, die moet natuurlijk ook worden opgegeten. En om het dan nog wat spannender te maken organiseerde MrBeast een eetwedstrijd. De pizzapunt werd in tweeën gedeeld en verdeeld tussen twee teams. Team 1 bestaande uit MrBeast en twee assistenten nam het op tegen Team 2 bestaande uit slechts één persoon: Joey Chestnut, een wereldkampioen in snel eten. Wie deze eetwedstrijd wint, zie je in de video. Maar slechts één team kreeg de grote pizzapunt op.

Bekijk ook:
Het gezicht van Trending.nl worden? Dit is je kans!

Kleine spoiler alert: één van de kandidaten is aan het einde van de wedstrijd maar liefst negen kilo aangekomen. Zo zie je maar dat een pizza veel calorieën bevat!

MrBeast eet grootste pizza

MrBeast is een YouTuber die erom bekend staat vaker van dit soort gekke challenges te houden, en vaak strooit hij in die video's met enorme geldbedragen. De YouTuber is daarnaast gek op het steunen van goede doelen, zo kwam hij eerder in het nieuws toen hij 20 miljoen bomen wilde gaan planten om klimaatverandering tegen te gaan.

Trending.nl deelde al eens eerder een video van MrBeast, waarin hij alle honden van een dierenasiel voorzag van een nieuw thuis, een echte kijktip dus voor dierenliefhebbers!

Avatar foto
Nick

Hey, ik ben Nick. Ik heb een passie voor films, televisieseries, schrijven, lezen, games, politiek, sport en social media. Als Trendwatcher zal ik vooral de focus op deze onderwerpen leggen. Ooit hoop ik nog een boek te schrijven, maar voor nu blijft het vooral bij artikelen voor websites. Veel leesplezier gewenst!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.7k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.