Lifehacks om lekker ontspannen te verhuizen 13
Saved Read later
Deel dit bericht

Lifehacks om lekker ontspannen te verhuizen

Staat er een verhuisdag op de planning? Dan voel je de stress misschien al opkomen. Dat is eigenlijk helemaal niet nodig! Met de juiste voorbereidingen kan een verhuizing namelijk heel soepel verlopen. In dit artikel delen we een aantal lifehacks en tips zodat jij ontspannen kunt verhuizen. Veel succes!

Begin op tijd met inpakken

De eerste lifehack is waarschijnlijk niet zo verrassend, maar wel heel belangrijk. Je kunt beter ontspannen als je het inpakwerk al ruim van tevoren klaar hebt. Wacht daarom niet te lang met dit tijdrovende klusje. Begin zo snel mogelijk met het verzamelen van verhuisdozen en pak alle spullen per categorie in. Vergeet daarnaast niet om op iedere verhuisdoos een duidelijk label te plakken. Zo weet je over een aantal weken nog precies wat erin zit.

Huur een tijdelijke opslagruimte in jouw buurt

Een overschot aan spullen kan een ontspannen verhuizing in de weg staan. Het is daarom slim om bij ruimtegebrek een tijdelijke opslagruimte te huren. Zoek er eentje in jouw omgeving, bijvoorbeeld een opslag in Utrecht. Hier kun je jouw spullen droog en veilig opslaan totdat je er weer ruimte voor hebt. Nog handiger is om te kiezen voor de thuisbezorgd service van Kubox. Dit bedrijf levert een opslagbox bij jou voor de deur. Je kunt de box op je gemak inpakken en zodra je klaar bent, wordt de opslagbox opgehaald. Jouw box wordt naar een veilige opslaglocatie gebracht en hier opgeslagen totdat je de spullen weer nodig hebt. Op de gewenste datum wordt het weer geleverd op het door jou aangegeven adres. Ideaal!

Bekijk ook:
Ontdek de veelzijdigheid van stalen plantenbakken

Werk met lijstjes en schema’s

Zeker tijdens een verhuizing mag je het nut van lijstjes en schema’s niet onderschatten. Het zorgt er écht voor dat de verhuisdag ontspannen verloopt! Noteer alle taken die nog voltooid moeten worden, maak een realistische planning van de benodigde tijd en schrijf op wie de taak op zich neemt.

Maak een tas met belangrijke spullen

Gebruik een grote tas waar je alle belangrijke spullen in opbergt. Van je sleutels en portemonnee tot eventueel wat toiletspullen voor de eerste nacht in je nieuwe woning. Op deze manier kun je de spullen niet snel kwijtraken en heb je alles bij de hand.

Wees niet bang om hulp te vragen

De laatste lifehack is om regelmatig om hulp te vragen. Niet alleen op de verhuisdag zelf, maar ook voor en na de verhuizing. Vraag bijvoorbeeld of vrienden willen helpen met het inladen van de Kubox opslag of regel extra handen voor het uitpakken in je nieuwe woning. Met een beetje hulp gaat alles een stuk sneller én kun je beter ontspannen.

Bekijk ook:
Ontdek de Top Speeltoestellen en Huisjes voor Ultiem Buitenspeelplezier

Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking

Deel dit bericht
Read later

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.2k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.