in ,

We Want More winnaar bekend

En dit zijn de tweede en derde winnaars

we want more winnaar

Zondagavond was dan eindelijk de ontknoping van het bekende programma We Want More. Uiteindelijk hebben Iris & Tiago de talentenjacht gewonnen. Hierdoor hebben de fadozangeres en haar gitarist een geldbedrag van maar liefst 100.000 euro gewonnen.

We Want More winnaar

Iris & Tiago namen het op tegen 11 andere deelnemers. Zanger Zilvo, ook bekend van The Voice Kids, werd tweede en wist hierdoor 25.000 euro binnen te halen. Ex-drugsverslaafde Ricardo wist de derde plek te bemachtigen en won hierdoor 10.000 euro.

Het duo heeft de geldprijs van 100.000 euro eerlijk verdeeld en zullen dit gebruiken voor de ontwikkeling van hun volgende album. Ook steekt Iris een gedeelte van het geld in haar verhuizing vanuit haar jongerenwoning.

We Want More seizoen twee

We hebben allemaal ontzettend genoten van dit eerste seizoen en hoopte dan ook dat er een vervolg zou zijn. Afgelopen week is er bevestigd dat er inderdaad een tweede reeks zal komen van de zangwedstrijd gepresenteerd door Johnny de Mol en Wendy van Dijk.

In We Want More wordt er gezocht naar het beste zangoptreden. In het eerste seizoen bestond de jury uit Davina Michelle, André Hazes, Ali B, Trijntje Oosterhuis en Henk Poort. Het is nog niet bekend wie de jury zal zijn in het tweede seizoen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.