Zien: Bekende YouTuber doet Squid Game na 14
Saved Read later
Deel dit bericht

Zien: Bekende YouTuber doet Squid Game na

Squid Game was dé Netflix hit van 2021, maar nu hebben ook mensen in het dagelijkse leven het spel kunnen spelen. In een YouTube video van MrBeast konden namelijk 456 deelnemers meedoen aan het bekende spel. In de video strijden ze om een gigantische geldprijs, en dat doen ze gelukkig zonder gevaar te lopen. Dat levert een enorm vette video op en die kan je hieronder zien!

Bekijk ook:
Quiz: Wat weet je van de Netflix-serie Squid Game?

Squid Game van MrBeast

In de Squid Game van MrBeast mochten – net zoals in de Netflix serie – maar liefst 456 deelnemers meedoen.

Red Light, Green Light

De video doet de Netflix serie trouw na en begint met Red Light, Green Light. Dat lijkt een makkelijk spelletje, maar meer dan tweehonderd mensen vallen hier al af.

Honeycomb

Vervolgens is het tijd voor honeycomb, maar dit keer mogen spelers simpelweg niet zelf hun figuurtje uitkiezen. Zo blijft het spannend, want anders zou iedereen voor het driehoekje kiezen. Grappig genoeg wordt er ook nog een aansteker uitgedeeld, om echt trouw te blijven aan de serie. Er zijn ook genoeg deelnemers die hun koekje likken.

Touwtrekken

Het derde spel is touwtrekken en ook dat gebeurd weer in een indrukwekkende set. De overgebleven deelnemers mogen zelf de teams indelen dat leidt soms tot wat minder gelijke teams. Jammer genoeg zien we geen enkel team gebruik maken van de strategie van #001 in de serie.

Knikkers

In het vierde spel wordt er met knikkers gespeeld, maar ook hier is er weer een plottwist. Deelnemers mogen namelijk niet zelf hun tegenstander uitkiezen, want deze wordt door het team van MrBeast bepaald. Die hebben iedereen goed in de gaten gehouden en zo wordt iedereen ingedeeld met zijn of haar beste vriend. Dat is pijnlijk en geeft soms bitterzoete momenten.

Ddakji

Dan is het tijd voor een tussenspel, want dan mogen de spelers Ddakji spelen. Dat is ook een spel uit de serie, uit de eerste aflevering. Hiermee worden de laatste 16 deelnemers geselecteerd.

Glazen brug

Vervolgens is het tijd voor de glazen brug. Deelnemers moeten eerst een hesje kiezen, maar dit keer zijn de nummers in het Zuid-Koreaans geschreven en staan ze in willekeurige volgorde. De zestien deelnemers moeten dan de glazen brug over, maar dat gebeurt niet helemaal in de juiste volgorde. De mensen vooraan zijn dit keer namelijk niet van plan om al het werk voor de achterste nummers te doen.

Squid Game, of toch maar stoelendans?

Dan zijn er nog 6 deelnemers over. Grappig genoeg is #456 ook nog in de running. In het laatste spel spelen ze opvallend genoeg geen Squid Game. Niemand kent de regels namelijk goed. De spelers spelen daarom een ouderwetse n iedereen goed in de gaten gehouden en zo wordt iedereen ingedeeld met zijn of haar beste vriend. Dat is pijnlijk en geeft soms bitterz. Het is spannend, maar uiteindelijk blijft er maar een winnaar over en die wint maar liefst 456 duizend dollar. Helaas is het niet #456.

Bekijk ook:
Squid Game nadoen? Dit speelden we vroeger tijdens het buitenspelen!

Squid Game van MrBeast is trending op YouTube

Met de Squid Game video heeft MrBeast weer een hit op YouTube gescoord. De video van de populaire YouTuber is momenteel #1 trending op de website en is binnen een dag al meer dan 40 miljoen keer bekeken. Kijkers zijn daarnaast ook overweldigend positief over het resultaat; de video heeft namelijk al ruim 5 miljoen duimpjes omhoog verzameld.

Wat vond jij van de Squid Game video van MrBeast? Zou jij een kans maken op de hoofdprijs?

Deel dit bericht
Read later
Avatar foto
Nick

Hey, ik ben Nick. Ik heb een passie voor films, televisieseries, schrijven, lezen, games, politiek, sport en social media. Als Trendwatcher zal ik vooral de focus op deze onderwerpen leggen. Ooit hoop ik nog een boek te schrijven, maar voor nu blijft het vooral bij artikelen voor websites. Veel leesplezier gewenst!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.