in ,

Ambtenaar wordt gek om storende printer

Bij het kookpunt, toets 1

Het leven van een ambtenaar gaat niet over rozen. Het geroddel bij de koffiecorner, de hele dag je scheten inhouden op kantoor, en de eeuwige papiermolen waar jij een onmisbare schakel in bent, soms wordt het allemaal teveel en dan, knapt je papieren zenuwstelsel. Je neemt een hap uit je ‘werknemer van de maand’ koffiemok, pakt een nietmachine en nagelt de oren van de supervisor aan het prikbord en loopt naar huis terwijl je de koffiejuffrouw onderpist. Klaar, vanaf nu ga je genieten van je leven.

Zo zal het ongeveer gegaan zijn met de ambtenaar in deze video. Hij probeert iets uit te printen maar de printer heeft zijn dag niet. Verveelt loopt de man vanaf zijn desk naar de printer om het document eruit te pakken, maar het resultaat is kut. Zo kut zelfs dat de arme gestreste man zijn engelengeduld verliest en drastische maatregelen neemt om zijn doel te bereiken. Ja, hij heeft het niet makkelijk, een sabbatical zal vast en zeker op zijn bucketlist staan. Ben je voornemen om op een kantoor te gaan werken? Kijk eerst maar even naar dit filmpje.

Geschreven door Mike

Ik ben Mike, een gepassioneerd schrijver met een brede interesse. Ik heb een aantal boeken geschreven, maar tegenwoordig hou ik me vooral bezig met het schrijven van korte verhalen, blogs en artikelen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Movember: Dit zijn de meest voorkomende scheerfouten

Top 10 snelste auto’s ter wereld